2 jul 2016

Nieuw bestuur bij KSV Geraardsbergen

KSV Geraardsbergen gaat het nieuwe seizoen tegemoet met een vernieuwd bestuur.

 

KSV Geraardsbergen gaat het nieuwe seizoen tegemoet met een vernieuwd bestuur.Wim Ogiers wordt de nieuwe voorzitter. Verder bestaat de bestuursploeg uit: Stéphan Bourlau (secretaris), Luc Van Den Berge (penningmeester), Kevin Steppe (gerechtigd correspondent), Paul Deprez (ondervoorzitter) en bestuurders Marc Ogiers, Connie Verleyen, Luc Van De Pontseele en Peter Wanzele. Gino D’Haemers staat aan het hoofd van het jeugdbestuur.

Op sportief vlak hoopt men om met het eerste elftal in de linkerkolom van de rangschikking te eindigen, en lonkt men naar een eventuele eindronde. Het aantrekken van Geraardsbergenaar en ex-speler Kevin Waegemans als nieuwe trainer moet voor de nodige impulsen zorgen. Het is de ambitie om op termijn te promoveren naar de eerste provinciale waar een club zoals KSV zeker en vast thuishoort. 

Het nieuwe bestuur maakt er ook een prioriteit van om in te zetten op de jeugdwerking. In het verleden werden heel wat talentrijke jeugdspelers weggekaapt door clubs uit de regio die meestal in hogere reeksen uitkomen. Vandaar dat men de concurrentie wil aangaan door te investeren in de jeugd.

Een andere uitdaging is om meer supporters naar de Molendreef te lokken. Er wordt alvast over nagedacht om regelmatig oud-spelers van KSV uit te nodigen.

Het nieuwe bestuur werkt ook aan het imago van de club. Terreinen worden onder handen genomen en het gehele complex wordt opgeknapt. Ook de kantine ondergaat een metamorfose en foto’s uit het verleden van de club zullen opgehangen worden.

Door de pensionering van de uitbaatster van het clublokaal, café Sportkring op de Markt, zal café De Presse fungeren als het nieuwe clublokaal van KSV Geraardsbergen.

De trainingen hervatten op dinsdag 19 juli, en op vrijdag 29 juli is er de ploegvoorstelling in de kantine aan de Molendreef. Verder staan er in de Hofman Cup op 31 juli, 7 augustus en 21 augustus thuiswedstrijden gepland tegen Schoonaarde, Voorde en Appelterre.  

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background