14 mrt 2006

Nationaal Rankingstornooi Driebanden in Geraardsbergen

Koninklijke Biljartclub Ons Huis, en telt liefst 91 deelnemers. Dit evenement brengt de beste Belgische driebanders naar de Oudenbergstad. Het wordt een unieke kans om grote namen als Raymond Ceulemans, Frederic Caudron en Eddy Merckx (de nummer één tijdens het seizoen 2004-2005) aan het werk te zien in onze eigen streek. Bij Biljartclub Ons Huis twijfelt men er geenszins aan, dat de deelnemers het beste van zichzelf zullen geven en het publiek zullen doen watertanden.

Op vrijdag 17 maart om 19u30 komt Raymond Ceulemans een eerste keer in actie. Hij neemt het in de 1/32ste finale op tegen de winnaar van de wedstrijd Koen Vandercapellen – Jozef Van Der Meersch. Indien de meervoudige wereldkampioen zich kan plaatsen, speelt hij diezelfde avond om 22u30 ook nog de 1/16de finale.

Als Raymond Ceulemans en Frederic Caudron zich beiden plaatsen voor de 1/8ste finale, dan wordt er reeds op woensdag 29 maart om 20 uur een ware topper gespeeld in de Geraarsbergse biljarttempel. Wie droomt er niet van een affiche tussen deze twee Belgische klasbakken?

Op donderdag 23 maart vanaf 19u30 kan je Eddy Merckx, de nummer één van vorig seizoen, aan het werk zien. Ook maandag 27 maart is een belangrijke datum voor de Geraardsbergse biljartsport. Dan neemt plaatselijk talent Joris De Bou (K.B.C. Ons Huis) het op tegen de winnaar van de partij Michel Sterckval (K.B.C. Ons Huis) – Bart Leys.

Voor meer informatie over de volledige speelkalender kan je uiteraard terecht in biljartlokaal Saf, Stationsplein te Geraardsbergen, of kan je bellen naar 054/ 41 24 02.

Op woensdag 5 april, woensdag 19 april en donderdag 20 april worden de resterende 1/8ste en

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background