5 feb 2006

Melsele – Wezenvrienden

Het incident tussen Mario De Wandel en scheidsrechter Thienpondt, tijdens de topper tussen Helios Zottegem en Wezenvrienden van enkele weken geleden, krijgt ongetwijfeld nog een staartje.
De afgelopen week moest Mario De Wandel voor de rechterlijke raad verschijnen en kreeg daar, met ingang vanaf 18 februari, een schorsing van 6 weken toegewezen. Dus is Mario De Wandel nog speelgerechtigd voor de wedstrijden van zondag 5 februari en zaterdag 11 februari.

Door een solidariteitsactie van de scheidsrechters ging de wedstrijd van vorige zondag in Melsele niet door, omdat de scheidsrechters de straf niet zwaar genoeg vinden. De heren Beerens en Scheire beslisten de wedstrijd tussen Basics Melsele en Wezenvrienden niet te laten doorgaan omdat Mario De Wandel bij de Geraardsbergenaars op het blad vermeld stond. Het bestuur van de Wezenvrienden tekende alvast voorbehoud aan tegen deze scheidsrechterlijke beslissing.

Als de scheidsrechters bij hun beslissing blijven, dan komt ook de wedstrijd van zaterdag 11 februari tussen Wezenvrienden en Kluisbergen in het gedrang.

De wedstrijden voor zaterdag 11 februari in sporthal “De Kriebel”:
09u15: Miniemen WV – Evergreen Evergem.
11 uur: Juniores WV – Sleidinge.
14 uur: Benjamins WV – Black Bears Gent.
16 uur: Dames Wezenvrienden – Gavere.
18 uur: Wezenvrienden B – Black Bears Gent.
20 uur: Wezenvrienden A – Kluisbergen A.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background