30 aug 2018

Lotto Belgium Tour komt terug voor slotetappe naar Geraardsbergen

De Lotto Belgium Tour voor dames wordt van dinsdag 4 september tot vrijdag 7 september gereden.

De Lotto Belgium Tour voor dames wordt van dinsdag 4 september tot vrijdag 7 september gereden. Na een proloog in Nieuwpoort zijn er op woensdag en donderdag ritten in Moorslede en Herselt. De Lotto Belgium Tour kent op vrijdag terug zijn apotheose in Geraardsbergen. Momenteel hebben reeds 22 teams hun deelname aan de vierdaagse rittenwedstrijd.

De dames starten om 12u30 op de Geraardsbergse Vesten voor een rit over 116 kilometer. Na een 9-tal kilometer krijgen de rensters met de Watermolenstraat in Zarlardinge reeds een eerste hindernis onder de wielen geschoven. Ook de Sletemberg (na 28 km) en Gotegem (na 36 km) komen in aanmerking voor de bergprijs. Na een lus via Haaltert en Ninove volgt de ontknoping op het grondgebied van Geraardsbergen. Met in de drie plaatselijke ronden telkens de beklimmingen van de Muur, Onkerzelestraat en Edingsesteenweg moeten de favorieten zeker het verschil kunnen maken. De finish op de Vesten is voorzien omstreeks 15u15. 

 

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background