14 feb 2011

KSV wint van Nevele

Na de één op de zes in de voorbije twee uitwedstrijden moesten de rood-gelen thuis de punten proberen te pakken tegen middenmotor SK Nevele.
In de aanvangsfase van de wedstrijd kon geen van beide ploegen voor doelgevaar zorgen. Na twintig minuten mocht bezoeker Andy ’t Kindt van net buiten de 16 meter een vrije trap nemen. Thuisdoelman Michel Wittenberg kon de bal echter over de deklat tikken. Halverwege de eerste helft kon Christian Golike voorzetten, En Pieter Van Der Linden (foto) werkte af met een prachtige omhaal: 1-0.
Een vijftal minuten voor de rust kon de Oudenbergploeg zijn voorsprong vergroten. Op aangeven van Tommy De Vuyst kon de vrijstaande Nicky Van Den Borre scoren: 2-0.
Na de koffie slaagden de gemotiveerde leiders er in om de bezoekers nog meer onder druk te zetten. Na een vijftal minuten kon Xander Van Der Beck zich doorzetten, hij omzeilde doelman Tijs Heyerick en besloot dan onbegrijpelijk op de paal. Enkele minuten later trof Kevin De Wannemaker de dwarsligger. En na een verre inworp van Peter Lackner verdween een kopbal van Kevin De Wannemaker naast het bezoekende doel. Halverwege de tweede helft kwam Pieter Van Der Linden alleen voor het bezoekende doel opduiken, maar de goed uitgekomen Tijs Heyerick kon hem beletten om te scoren. De oververdiende derde treffer viel uiteindelijk een kwartier voor affluiten, toen Xander Van Der Beck uit een scherpe hoek kon afwerken: 3-0.
Nadat Tommy De Vuyst een tweede gele kaart incaseerde, moest de thuisploeg de laatste tien minuten met zijn tienen afwerken.

Volgende zondag gaan de leiders op bezoek bij hekkensluiter FC Nederename.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Bodt, De Vuyst, De Wannemaker, Bosman, Van Slembroeck, Golike (79’ Cools), Lackner (76’ Limpens), Van Der Beck, Van Den Borre (76’ De Couvreur), Van Der Linden.

SK Nevele: Heyerick, Messanui, Schollier (73’ Colpaert), De Pester, Van Loocke, ’t Kindt, Vermeire (76’ Vermare), Bruyner (61’ De Doncker), Delagrense, Pourquoy, Bouillaert.
Doelpunten: 25’ Pieter Van Der Linden (1-0); 40’ Nicky Van Den Borre (2-0); 74’ Xander Van Der Beck (3-0).
Rode kaart: 81’ Tommy De Vuyst – KSV Geraardsbergen (2x geel).

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background