27 aug 2012

KSV Wint op laatste speeldag Hofman Cup

Op de laatste speeldag van de Hofman Cup moest Elene op bezoek bij KSV Geraardsbergen. Na overwinningen tegen Bambrugge, Wetteren en Dikkelvenne, konden de bezoekers bij winst doorstoten naar de volgende ronde.

In de eerste helft waren de schaarse kansen echter voor de thuisploeg. Reeds in de beginfase van de wedstrijd moest doelman Kim Van Den Berge ingrijpen op een doelpoging van Jeroen Schoukens (foto), en halverwege de eerste helft moest de bezoekende doelman een schot van Kevin De Wannemaeker stoppen. Op het halfuur kon Grim Doclo voorzetten, maar Kristof Van Slembrouck besloot juist naast.

Ook na de rust kwam het initiatief van de Oudenbergploeg. Op een vrije trap van Youness El Mokhtari kopte Kevin De Wannemaeker de bal yegen de netten: 1-0.

Enkele minuten later moest Kim Van Den Berge tussenkomen op pogingen van Jeroen Schoukens. Op het uur kon Grim Doclo de bal doorspelen aan Jeroen Schoukens, die deze keer de bezoekende doelman wel het nakijken gaf: 2-0.

Even later mocht Tim Wattez een corner trappen. De ingevallen Wesly Ghislain kwam dicht bij de aansluitingstreffer, maar thuisdoelman Koen Heremans bleef alert.

Het was echter de thuisploeg die voor de laatste kansen zorgde. Doelman Kim Van Den Berge moest redden op een doelpoging van Jeroen Schoukens, en na een hoekschop van Jeroen Schoukens kopte Kevin De Wannemaeker de bal nipt naast het bezoekende doel. Op aangeven van Xander Van Der Beck ging ook nog een schot van Niels Moock voorlangs.

De verplichte penaltyreeks werd eveneens gewonnen door de rood-gelen. Het werd 4-3.

Volgende zondag maakt KSV Geraardsbergen op de eerste competitiedag de verplaatsing naar Dikkelvenne. De aftrap wordt gegeven om 18 uur.

KSV Geraardsbergen: Heremans, Pruyt (59’ Moock), De Vuyst (46’ De Grauwe), De Wannemaeker, Heereman, Van Slembrouck, Van Der Beck, Van Gyseghem (76’ De Smet), Schoukens (69’ Deleenheer), El Mokhtari, Doclo.

Elene: Van Den Berge, Van Den Bossche (16’ Timperman), Rolle, De Middeleer, Wattez Jeroen, Wattez Tim, Janssens, Van Slembrouck, Diependaele, Devos, Aboubacar (46’ Ghislain).

Doelpunten: 50’ Kevin De Wannemaeker (1-0); 61’ Jeroen Schoukens (2-0).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background