7 feb 2017

KSV wint op een diefje van Lebeke-Aalst

KSV Geraardsbergen kreeg het bezoek van SK Lebeke-Aalst, een ploeg die er op het einde van het seizoen mee stopt.

KSV Geraardsbergen kreeg het bezoek van SK Lebeke-Aalst, een ploeg die er op het einde van het seizoen mee stopt.
De spelers van Lebeke-Aalst waren zeker niet uitgeblust en domineerden de eerste helft. Thuisdoelman Michel Wittenberg moest al vlug redden op een counter van Gert De Smet. Het enige weerwerk van de thuisploeg kwam via Timmy De Vuyst die over het bezoekende doel besloot. Aan de overkant verdween een schot van Samuel D’Haeyer naast doel. Even later moest Michel Wittenberg nogmaals de meubelen redden op een nieuwe doelpoging van Gert De Smet. KSV kwam ook nog goed weg toen Thomas Geeroms op de deklat  besloot. In de slotfase van de eerste helft moest KSV-doelman Michel Wittenberg nog ingrijpen op een vrije trap van Jens Okerman en besloot Jelle Roelandt voorlangs.
De eerste kansen van de tweede helft waren eveneens voor de bezoekers. Eerst moest Michel Wittenberg een schot van Glenn Van Berlamont stoppen, en even later trof Jelle Roelandt de dwarsligger. De rood-gelen kwamen nu ook af en toe de neus aan het venster steken. Bezoekend doelman Jonathan De Paepe moest redden op een schot van Matthias Hinderdael. Enkele minuten later kon de ingevallen Maxime Cools de bal toespelen aan Timmy De Vuyst die echter op de bezoekende doelman besloot. Met nog een kwartier te spelen was het dan Brecht Merckaert die raak trof: 1-0.
Jelle Roelandt kwam tot twee maal toe dicht bij de gelijkmaker. Eerst besloot hij centimeters naast het Geraardsbergse doel en enkele minuten later raakte hij niet voorbij de Geraardsbergse doelman. Het was echter Maxime Cools die aan de overkant de voorsprong verdubbelde: 2-0.
Met nog een vijftal minuten te spelen werd Gert De Smet foutief afgestopt door Tommy De Vuyst met een tweede gele kaart als gevolg voor de Geraardsbergse verdediger en een penalty die werd omgezet door Nils Van Poelvoorde: 2-1.
In de slotminuut kwam de Oudenbergploeg nog goed weg toen Thomas Geeroms over een leeg doel besloot.
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Waegeman, Vanslembrouck, De Vuyst Tommy, Hinderdael, Marchand Jens (62’ Cools), Machtelinckx, De Vuyst Timmy (89’ Letouche), Brootcoorens, Merckaert (90’ Hubau), Nissens.
SK Lebeke-Aalst: De Paepe, D’Haeyer, Meers (80’ Van Cauter), De Smet, Okerman, Van Poelvoorde, Roelandt, Van Berlamont, Geeroms, Blat-Muylaert, Ruysseveldt.
Doelpunten: 75’ Brecht Merckaert (1-0); 82’ Maxime Cools (2-0); 84’ Nils Van Poelvoorde (2-1).
Rode kaart: 84’ Tommy De Vuyst (2x geel).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background