4 apr 2016

KSV wint met kleinste verschil van Edeboys

De confrontatie tussen KSV Geraardsbergen en Edeboys was een typische einde seizoenswedstrijd.


In de beginfase van de match moest bezoekend doelman Jonas Vispoel een schot van Dieter Noël-Dero stoppen. Nadien kregen de bezoekers een paar reuzenkansen. Doelman Michel Wittenberg kon echter redden op de doelpoging van Tim Petrus. Vijf minuutjes later besloot de alleenstaande Dante Cooreman van dichtbij over doel. Op het einde van de eerste helft moest Jonas Vispoel nog redden op een poging van Timmy De Vuyst, en bezoeker Giovanni Den Dooven besloot naast.
In de tweede helft kwam de meeste dreiging van de thuisploeg. Doelman Jonas Vispoel moest een poging van de ingevallen Stijn Jacobs stoppen. Pogingen van Timmy De Vuyst en de ingevallen Jorg Nissens gingen naast, en Jorg Nissens besloot ook nog eens voorlangs. Toen iedereen zich reeds tevreden stelde met een scoreloos gelijkspel viel er toch nog een doelpunt uit de lucht. Op aangeven van Jorg Nissens knalde Sam De Nauw de bal tegen de netten: 1-0.
Volgende zondag gaan de rood-gelen op bezoek bij het tweede gerangschikte Ardennen.
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Nauw, Vanslembrouck, Brootcoorens (46’ Jacobs), Heereman, Hinderdael, Machtelinckx, De Vuyst Timmy, Letouche (46’ Nissens), Merckaert (69’ Van Den Broeck), Noël-Dero.
Edeboys: Vispoel, De Groot, Petrus, Van Goethem, Lamine, Cooreman (57’ Devlieghere), Mouissat, Bontinck, Kamara (88’ Buyle), Helderwert, Den Dooven.
Doelpunt: 82’ Sam De Nauw (1-0).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background