14 sep 2015

KSV verliest topper tegen Bambrugge

Met KSV Geraardsbergen en Racing Bambrugge stonden twee ploegen met ambities tegenover elkaar. De Geraardsbergenaars konden echter geen beroep doen op de gekwetsten Kristof Vanslembrouck en Koen Heereman.


In de beginfase van de wedstrijden kwamen de bezoekers reeds dreigen. Een schot van Tim Arijs verdween naast het Geraardsbergse doel. Even later mocht Tim Arijs een corner trappen, maar Michael Keymolen kopte de bal over de dwarsligger. Halverwege de eerste helft mocht Bambrugge een kaarsje branden, toen Dieter Noël-Dero op de paal besloot. Het doelpunt viel echter aan de overkant. Op een hoekschop van Bram Thomaes tikte Michael Keymolen de bal tegen de Geraardsbergse netten: 0-1.
Thuisdoelman Michel Wittenberg moest voor de rust ook nog tussenkomen op pogingen van Tim Arijs en Kevin Goossens.
Net na de rust kon Timmy De Vuyst voorzetten, maar Stijn Jacobs besloot over doel. Aan de overkant ging een poging van Bram Thomaes voorlangs. Op aangeven van Sam De Nauw, besloot Stijn Jacobs nogmaals over de deklat. De rood-gelen lieten de kansen liggen en kregen het deksel op de neus toen de ingevallen Nikolas Schamp zich door de plaatselijke verdediging dribbelde en afwerkte: 0-2.
De Oudenbergploeg probeerde te reageren, maar bezoekend doelman Niels Wittebrood kon redden op doelpogingen van Timmy De Vuyst en Lennert Machtelinckx. Even later werd handspel bestraft met een strafschop, die omgezet werd door Davy Van Den Broeck: 1-2.
Bij de bezoekers besloot Nils Van Poelvoorde naast. Met nog een tiental minuten te spelen kreeg de ingevallen Jurgen Letouche een unieke kans op de gelijkmaker, maar zijn schot ging naast.
Bij Bambrugge waren het de invallers die de zege konden veilig stellen. Op aangeven van Nikolas Schamp scoorde Yorben Van De Keere de 1-3.
In de slotminuut kon Stijn Jacobs nog voorzetten, maar de kopbal van Timmy De Vuyst verdween naast het bezoekende doel.
Volgende zondag gaan de rood-gelen op bezoek bij leider Lebeke-Aalst.
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Nauw, De Vuyst Tommy, Van Den Broeck, Hinderdael, Machtelinckx, De Vuyst Timmy, Jacobs, Noël-Dero, Van Der Linden (63’ Letouche), Dewael (63’ Nissens).
Racing Bambrugge: Wittebrood, Keymolen, Arnolis, De Meerleer, Goossens, Tackaert, Thomaes, Snauwaert, Haegeman (71’ Van De Keere), Van Poelvoorde (82’ Seminck), Arijs (55’ Schamp).
Doelpunten: 34’ Michael Keymolen (0-1); 59’ Nikolas Schamp (0-2); 63’ Davy Van Den Broeck (1-2); 86’ Yorben Van De Keere (1-3).

 

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background