11 okt 2015

KSV pakt de overwinning in de slotfase van de wedstrijd

Voor de wedstrijd tegen Gavere-Asper kon coach Yves Van Den Berge geen beroep doen op de geelgeschorste Timmy De Vuyst en de gekwetsten Kristof Vanslembrouck, Davy Van Den Broeck en Koen Heereman.


In een evenwichtige eerste helft kregen de bezoekers de eerste kansen. Jente Glorieus glipte door de buitenspelval, maar thuisdoelman Michel Wittenberg kon hij niet verschalken. Enkele minuten later besloot Bono Cadron over het doelkader. Aan de overkant ging een poging van Dieter Noël-Dero naast. Op een vrije trap van Jente Glorieus, van net buiten de 16 meter, was er terug een knappe redding van KSV-keeper Michel Wittenberg nodig om de bezoekers van een doelpunt te houden. Nog voor de rust mocht Stijn Jacobs een hoekschop trappen, maar Sam De Nauw kopte de bal naast.
Ook in de tweede helft hielden beide patijen het evenwicht. Halverwege mocht Stijn Jacobs een vrijschop nemen, maar bezoekend doelman kon de kopbal van Sam De Nauw stoppen. Aan de overkant moest doelman Michel Wittenberg ingrijpen op een poging van Bono Cadron. Toen iedereen zich reeds tevreden ging stellen met een doelpuntloos gelijkspel knalde Brecht Merckaert de 1-0 tegen de netten.
En in blessuretijd kon Dieter Noël-Dero de bal doortikken naar de ingevallen Nick Van Acoleyen, die de eindstand kon vastleggen: 2-0.
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Nauw, De Vuyst Tommy, Hinderdael (93’ Dewael), Machtelinckx, Letouche, Jacobs, Merckaert (90’ Van Den Kerckhove), Noël-Dero, Nissens, Van Der Linden (63’ Van Acoleyen).
Gavere-Asper: Van Pucke, Delahaye, Verougstraete, Deconinck, De Cubber, Rasschaert, De Bodt (77’ Reyntjens), Bettens, Glorieus (91’ Mestdag), Cadron, Van De Vijver.
Doelpunten: 89’ Brecht Merckaert (1-0); 95’ Nick Van Acoleyen (2-0).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background