2 mrt 2015

KSV laat belangrijke punten liggen op Bonanza

Bij eventuele winst bij de buren uit Sint-Martens-Lierde kon KSV mee aan de leiding komen in de tweede provinciale B.


De thuisploeg zorgde voor de eerste kansen. Eerst verdween een vrijschop van Jeremy Ausloos over het Geraardsbergse doel. Even later moest KSV-doelman Michel Wittenberg ingrijpen op een nieuwe poging van Jeremy Ausloos. De rood-gelen reageerden en gingen meer druk zetten. Thuisdoelman Hans Van Der Biest moest een schot van Timmy De Vuyst stoppen. Enkele minuten later besloot Timmy De Vuyst nipt naast. Hans Van Der Biest moest ook nog tussenkomen op een schot van Jurgen Letouche. Nadien kreeg de thuisploeg enkele unieke kansen om de score te openen. Op het kwartier besloot ex-KSV’er Peter Lackner naast. En op aangeven van Jens Deneyer besloot Peter Lackner, enkele minuten later, nogmaals naast het Geraardsbergse doel. En op voorzet van Jeremy Ausloos besloot ook Jens Deneyer van dichtbij naast de Geraardsbergse kooi. Even over het halfuur kon Jeremy Ausloos, na een misverstand tussen Niels Bogaert en Tommy De Vuyst, dan toch profiteren om de score te openen: 1-0.
De vreugde van de Cowboys was echter van korte duur. Na een hoekschop van Stijn Jacobs kon Tommy De Vuyst de gelijkmaker scoren: 1-1.
Enkele tellen later kon Sam De Nauw voorzetten en Stijn Jacobs plaatste de Oudenbergploeg op voorsprong: 1-2.
Net voor de rust moest Bonanza-keeper Hans Van Der Biest nog een schot van Niels Bogaert stoppen.
In het begin van de tweede helft kregen de bezoekers de kans om de wedstrijd te beslissen. Op corner van Stijn Jacobs kopte Tommy De Vuyst het leder echter tegen de paal. Op het moeilijk bespeelbare terrein ging de thuisploeg op zoek naar een tegentreffer. Doelman Michel Wittenberg moest een schot van Jonathan Verspeeten stoppen. Even later kon de Geraardsbergse doelman, op een nieuwe doelpoging van Jonathan Verspeeten,  de bal nog net over de deklat tikken. Aan de overkant verdween een poging van Timmy De Vuyst over de dwarsligger. Halverwege de tweede helft kon Timothy Van Den Berghe dan toch de gelijkmaker binnenknallen: 2-2.
Met nog een kwartier te spelen mocht Jonathan Verspeeten een vrijschop nemen, maar hij kon KSV-doelman Michel Wittenberg niet bedreigen. Ook thuisdoelman Hans Van Der Biest moest nog redden op een doelpoging van Timmy De Vuyst, en de ingevallen Renko Van Acoleyen besloot nog over het thuisdoel. De laatste kans was nog voor de thuisploeg, maar Michel Wittenberg kon het schot van Peter Lackner onschadelijk maken.
KSV Geraardsbergen, kon door de ondermaatse prestatie, niet profiteren van het duel tussen Elene-Grotenberge en Bambrugge. De rood-gelen blijven derde en moeten a.s. zondag thuis de volle buit pakken tegen Lebeke-Aalst.
Bonanza: Van Der Biest Hans, Vernis, Ausloos, Hoebeke, Van Der Biest Zenzy, De Keyser, Van Den Berghe, Lackner, Verspeeten, Van Den Branden, Deneyer (90’ Pervolarakis).
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Nauw, Vanslembrouck, De Vuyst Tommy, Bogaert (62’ Hinderdael), Van Den Broeck, Letouche, Machtelinckx, De Vuyst Timmy, Van Den Borre (72’ Van Acoleyen Renko), Jacobs.
Doelpunten: 33’ Jeremy Ausloos (1-0); 35’ Tommy De Vuyst (1-1); 37’ Stijn Jacobs (1-2); 72’ Timothy Van Den Berghe (2-2).

 

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background