27 jan 2019

KSV is ploeg van ‘t stad Geraardsbergen

Aan de Molendreef stond de stadsderby tussen KSV Geraardsbergen en Sparta Moerbeke-Geraardsbergen op de kalender.

Aan de Molendreef stond de stadsderby tussen KSV Geraardsbergen en Sparta Moerbeke-Geraardsbergen op de kalender.

De thuisploeg nam onmiddellijk het initiatief, maar Timmy De Vuyst en Niels Bogaerts raakten niet voorbij Sparta-doelman Stijn Dooms. Na een vrije trap via Lennert Machtelinckx kon Matthias Hinderdael uiteindelijk de rood-gelen op voorsprong plaatsen: 1-0.

Een minuutje later moest Stijn Dooms alles uit de kast halen om Timmy De Vuyst het scoren te beletten. Ook pogingen van Dimitri Delplace en nog eens Timmy De Vuyst kenden geen succes.

In de tweede helft besloot Dylan Jouret over het bezoekende doel. En op het uur moest KSV-doelman Nick Van Acoleyen ingrijpen op een poging van Jacques Muanza Lukeba. Het was KSV die de score kon opdrijven met treffers van Dimitri Delplace (2-0) en de ingevallen Brecht Merckaert (3-0).

Een kwartier voor tijd moest Stijn Dooms nogmaals redding brengen op een poging van Dylan Jouret. Aan de overkant raakte de ingevallen Maxim Van Damme niet voorbij Nick Van Acoleyen.

KSV Geraardsbergen: Van Acoleyen, Waegeman, De Vuyst Tommy, Bogaerts, Hinderdael, Delplace (78′ Katshiame), Machtelinckx, De Vuyst Timmy (46′ Jouret), Danau (71′ Merckaert), Dujardin, Walraevens.

Sparta Moerbeke-Geraardsbergen: Dooms, Cardon, Borreman, Renders (63′ Vandamme), Pardaens (87′ Spitaels), Debilde, Oste, Scheerlinckx, De Leye, Muanza Lukeba (76′ Cosyns), Berchmans.

Doelpunten: 25′ Hinderdael (1-0); 64′ Delplace (2-0); 73′ Merckaert (3-0) 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background