4 apr 2011

KSV Geraardsbergen won van Olsene

Leider KSV Geraardsbergen ontving zaterdag in de inhaalmatch van de vijftiende speeldag hekkensluiter Olsene Sportief. Bij de thuisploeg zat Kevin De Wannemaker zijn derde en laatste schorsingsdag uit.
De wedstrijd kende een droomstart voor de thuisploeg. Na drie minuten mocht Christian Golike een corner trappen en Xander Van Der Beck (foto) werkte af: 1-0.
Aan de overkant ging de bal, na een vrijschop van Dieter Craeyeveld, centimeters over de deklat. Bezoekend doelman Tom De Keyser moest nog tweemaal ingrijpen op pogingen van Xander Van Der Beck, en bij de bezoekers besloot David Baekelandt naast het Geraardsbergse doel. Een vijftal minuten voor de rust zorgden de leiders nogmaals voor gevaar. Op een corner van Christian Golike, kopte Kristof Van Slembroek de bal echter naast het doel. En een minuutje later kon doelman Tom De Keyser, op een loeier van Xander Van Der Beck, de bal nog net over de dwarsligger tikken.

Onmiddellijk na de rust kond de plaatselijke ploeg dan toch de wedstrijd beslissen. In enkele minuten tijd zorgden Pieter Van Der Linden en Xander De Beck voor de 2-0 en de 3-0.
Met nog een kwartier te spelen mocht Ruud Limpens een hoekschop nemen, maar het daarop volgende schot van Jonathan De Couvreur belandde op de deklat. Enkele minuutjes later werd de 4-0 dan toch een feit. Op aangeven van Jonathan De Couvreur kopte Michael Geurs de bal in eigen netten.
Met nog drie wedstrijden te spelen behouden de rood-gelen hun voorsprong van vier punten in de klassering. Zondag moeten er punten gepakt worden in de uitwedstrijd bij VSV Gent.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Bodt, De Vuyst, Van Slembroek, Maginet, Bosman (34’ De Couvreur), Golike, Limpens (78’ Lorge), Van Der Beck, Van Den Borre (71’ Lackner), Van Der Linden.
Olsene Sportief: De Keyser Tom, Van Den Broeke, Geurs, Baekelandt (65’ Yde), Feys, De Pauw, Lecluyse, Craeyeveld, De Keyser Pieter (78’ Dewaele), Dentijn, Snoeck.
Doelpunten: 3’ Xander Van Der Beck (1-0); 53’ Pieter Van Der Linden (2-0); 57’ Xander Van Der Beck (3-0); 82’ own-goal Michael Geurs (4-0).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background