29 jan 2018

KSV Geraardsbergen wint topper tegen SK Munkzwalm

De topper van afgelopen zondag in de tweede provinciale was ongetwijfeld de wedstrijd tussen het vierde gerangschikte KSV Geraardsbergen en SK Munkzwalm, de ongeslagen leider in het tweede periodekampioenschap.

De topper van afgelopen zondag in de tweede provinciale was ongetwijfeld de wedstrijd tussen het vierde gerangschikte KSV Geraardsbergen en SK Munkzwalm, de ongeslagen leider in het tweede periodekampioenschap.
Het was een kwartier wachten op een eerste kans, maar thuisdoelman Nick Van Acoleyen kon het schot van Jonathan Ulens stoppen. Halverwege de eerste helft kon Timmy De Vuyst de thuisploeg op voorsprong plaatsen: 1-0.
De bezoekers gingen op zoek naar de gelijkmaker, maar na een vrijschop van Kenneth Fouquet besloot Arne Denijs voorlangs. Ook een vrije trap van Laurens Soenen verween nog naast het doel.
Onmiddellijk na de rust kon Timmy De Vuyst, op aangeven van Jonas De Ville, de lokale voorsprong verdubbelen: 2-0.
Een paar minuutjes later most doelman Niels Vandenberghe ingrijpen op een poging van Jonas De Ville. Even voor het uur werd Timmy De Vuyst dan foutief afgestopt door de bezoekende doelman. Hij kon zelf van op de penaltystip de score verder opdrijven: 3-0.
Op het uur kon Jonathan Ulens tegen scoren: 3-1.
Op een vrijschop van Stijn Jacobs kopte de ingevallen Joeri Danau de bal centimeters naast. En met nog een kwartier te spelen moest thuisdoelman Nick Van Acoleyen redden op een doelpoging van Jonathan Ulens. Even later kon Jonathan Ulens, met zijn tweede treffer,  de wedstrijd dan toch nog spannend maken: 3-2.
In de slotminuten kon Joeri Danau nog voorzetten, maar de kopbal van Jonas De Ville ging naast.
Met deze overwinning rukken de rood-gelen op naar de derde plaatst in de rangschikking. Met één wedstrijd minder gespeeld staan ze op 2 punten van Zulte, en op 5 punten van leider Bambrugge.
KSV Geraardsbergen: Van Acoleyen, Waegeman, De Vuyst Tommy, Crombé, Hinderdael, Machtelinckx, De Vuyst Timmy, Cools (66’ Danau), Jacobs (83’ Marchand Jens), De Ville, Nissens.
SK Munkzwalm: Vandenberghe, Porrez, Hellebaut, Van Duysen, Moerman, Derudder, Du Seuil, Denijs (54’ Temmerman), Soenen (54’ Heyndrickx), Ulens, Fouquet.
Doelpunten: 24’, 46’ en 57’ Timmy De Vuyst (1-0, 2-0 en 3-0); 60’ en 80’ Jonathan Ulens (3-1 en 3-2).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background