9 nov 2015

KSV Geraardsbergen wint topper tegen Burst

Aan de Geraardsbergse Molendreef werd de topper tussen KSV en het tweede gerangschikte Burst gespeeld. Bij winst kwamen de rood-gelen op gelijke hoogte van de bezoekers.


Reeds in de beginfase van de wedstrijd kwam KSV goed weg toen een afgeweken schot van Kim De Prez op de deklat terecht kwam. Halverwege de eerste helft moest bezoekend doelman Dieter Malfait ingrijpen op een doelpoging van Timmy De Vuyst. Enkele minuten voor de rust kon Dieter Malfait nog een schot van Timmy De Vuyst stoppen. De bezoekers kwamen ook nog even aandringen via Kevin Pardon en Ruben Van Belle.
In de tweede helft kon Timmy De Vuyst, na mooi voorbereidend werk van Brecht Merckaert, dan toch scoren voor de rood-gelen: 1-0.
Enkele minuten later mocht Sam De Nauw een vrijschop nemen, maar de kopbal van Dieter Noël-Dero verdween over doel. Aan de overkant kon Koen Landuyt een vrije trap van net buiten de 16 meter tegen de netten knallen: 1-1.
Even later besloot Kevin Pardon naast het Geraardsbergse doel. Thuisdoelman Michel Wittenberg moest ook nog ingrijpen op een poging van Niels D’Haese. In de slotminuten ging de Oudenbergploeg toch nog wat meer druk uitoefenen. Op een vrijschop van Stijn Jacobs kon doelman Dieter Malfait de bal in hoekschop duwen. In de slotminuut kregen de bezoekers toch nog het deksel op de neus. Een afgeblokt schot van Brecht Merckaert kwam bij Dieter Noël-Dero terecht, en die twijfelde niet om binnen te schieten: 2-1.
Door deze belangrijke overwinning komt KSV Geraardsbergen op een gedeelde tweede plaats te staan. Volgende zondag moet het in Munkzwalm wel de geelgeschorste Tommy De Vuyst missen.
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Nauw, Dewael, De Vuyst Tommy, Hinderdael, Machtelinckx, De Vuyst Timmy, Jacobs, Merckaert, Noël-Dero, Nissens.
Burst: Malfait, D’Haese, Van Belle, Haba Kolie, Delclef, De Prez, De Vlaminck, De Vis, Pardon, Beeckman (90’ Van Wynendaele), Landuyt.
Doelpunten: 62’ Timmy De Vuyst (1-0); 72’ Koen Landuyt (1-1); 90’ Dieter Noël-Dero (2-1).  

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background