26 okt 2015

KSV Geraardsbergen wint tegen Vurste-Semmerzake

Vurste-Semmerzake, dat nog maar één keer won, moest voor de rood-gelen een hapklare brok worden.


Timmy De Vuyst kon reeds na vijf minuten de bal tegen de netten prikken, maar zijn doelpunt werd afgekeurd voor vermeend buitenspel. KSV kwam zelfs op achterstand toen Jerry-John Asamoah een vrije trap mocht nemen voor de bezoekers en Stef Francq keihard binnen schoot: 0-1.
De vreugde van de bezoekers was echter van korte duur want amper twee minuten later kon Timmy De Vuyst de gelijkmaker scoren: 1-1.
De thuisploeg bleef de wedstrijd domineren en kreeg in de eerste helft nog kansen om op voorsprong te komen. Op aangeven van Brecht Merckaert kon Dieter Noël-Dero aanleggen, maar doelman Arnor D’Haenens stond in de weg. De bezoekende doelman moest ook nog een schot van Brecht Merckaert stoppen. En tien minuten voor de rust kwam de fusieploeg nogmaals goed weg toen Timmy De Vuyst op de deklat besloot.
Bij de rust werd de gekwetste Jurgen Letouche vervangen door Pieter Van Der Linden. Pieter maakte een sterke invalbeurt, want reeds in het begin van de tweede helft schoot hij de Oudenbergploeg op voorsprong: 2-1.
Enkele tellen later moest keeper Arnor D’Haenens ingrijpen op een poging van Sam De Nauw. Bezoeker Emmanuel Sarpong incasseerde nog een tweede gele kaart, en een minuutje later werd handspel bestraft met een penalty. Stijn Jacobs scoorde van op de stip de 3-1.
Halverwege de tweede helft besloot bezoeker Jeffrey Van De Sype voorlangs. Bezoekend doelman Arnor D’Haenens moest nog redden op een doelpoging van Pieter Van Der Linden. KSV controleerde de wedstrijd en behaalde een logische overwinning.
Volgende zondag trekt het team van coach Yves Van Den Berghe op bezoek bij de buren van Winnik. Aftrap om 14u30.
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Nauw (83’ Michel), De Vuyst Tommy, Hinderdael, Machtelinckx, De Vuyst Timmy, Letouche (46’ Van Der Linden), Jacobs, Merckaert, Noël-Dero, Nissens.
Vurste-Semmerzake: D’Haenens, Satyn (72’ Hillewaere), Van Wonterghem, Francq, Bert, Eeckman, Sarpong, Noppe (66’ Van De Vijver), Asamoah, De Mulder, Van De Sype (77’ Cremers).
Rode kaart: 64’ Sarpong (2x geel)
Doelpunten: 7’ Stef Francq (0-1); 9’ Timmy De Vuyst (1-1); 54’ Pieter Van Der Linden (2-1); 65’ Stijn Jacobs (3-1).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background