4 nov 2018

KSV Geraardsbergen wint overtuigend van Eendracht Winnik

KSV Geraardsbergen heeft overtuigend gewonnen van Eendracht Winnik.

KSV Geraardsbergen heeft overtuigend gewonnen van Eendracht Winnik. De rood-gelen konden in de derby geen beroep doen op Tommy en Timmy De Vuyst, Jonathan Waegeman, Jorg Nissens en Jonas De Ville.

De eerste kansen waren voor de bezoekers met een schot van Raymond Deblander dat naast ging, en een poging van Kristof van Kristof Kestens die gestopt werd door KSV-doelman Nick Van Acoleyen.

De wedstrijd viel al vlug in een beslissende fase. In de 13de minuut scoorde Dylan Jouret de 1-0. Even later moest bezoekend doelman Matthias De Jonge ingrijpen op een nieuwe doelpoging van Dylan Jouret. En op aangeven van Robin Dujardin kon Stijn Jacobs de 2-0 scoren. Een minuutje later mocht Néhémie Katshiame een vrije trap nemen, en Dylan Jouret kopte de derde treffer in vijf minuten tegen de netten: 3-0.

De bezoekers gingen op zoek naar een tegentreffer. Op aangeven van Aaron Ledens kon Robbe Deblander zijn kans wagen , maar Nick Van Acoleyen zat in de weg. Enkele minuten later besloot Aaron Ledens ook nog eens voorlangs.

De Oudenbergploeg kwam net voor de rust nog dicht bij een vierde treffer. Eerst ging een poging van Dylan Jouret naast, en even later moest Matthias De Jonge ingrijpen op een nieuwe doelpoging van Dylan Jouret.

De tweede helft begon succesrijk voor de bezoekers. Nick Van Acoleyen kon een kopbal van Thomas Defrere stoppen, maar een paar minuutjes later kon Raymon Deblander scoren voor Winnik: 3-1.

Nadien herwon de thuisploeg terug het veldoverwicht. Rond het uur ging een poging van de ingevallen Joerie Danau naast. Een minuutje later kon Joeri Danau voorzetten, maar doelman Matthias De Jonge kon redden op de poging van Stijn Jacobs. Uiteindelijk kon Robin Dujardin, op aangeven van Joeri Danau, toch de 4-1 scoren.

Na een vrijschop van Stijn Jacobs kon doelman De Jonge nog redden op een kopbal van Matthias Hinderdael. De bezoekende doelman moest ook nog redden op doelpogingen van Robin Dujardin en Joeri Danau.

Door het verlies van Denderhoutem naderen de Geraardsbergenaars tot op twee punten van leiders Denderhoutem en Burst. Volgende week staat de topper tussen Burst en Geraardsbergen op de kalender.

KSV Geraardsbergen: Van Acoleyen, Walraevens, Hinderdael, Bogaerts, Katshiame, Machtelinckx, Dujardin, Merckaert (55′ Danau, 87′ Besard), Delplace, Jacobs (85′ Van Den Broecke), Jouret.

Eendracht Winnik: De Jonge, Defrere, Dupont (65′ Rollier), Verhasselt, De Brabanter (36′ Deblander Seppe), Kestens, Vissers (36′ Seminck), Deblander Raymon, Deblander Robbe, Ledens, Vanderveken.

Doelpunten: 13′ Dylan Jouret (1-0); 17′ Stijn Jacobs (2-0); 18′ Dylan Jouret (3-0); 49′ Raymon Deblander (3-1); 68′ Robin Dujardin (4-1).  

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background