17 okt 2016

KSV Geraardsbergen wint derby tegen Winnik

De rood-gelen kregen het bezoek van de buren uit Denderwindeke.

De rood-gelen kregen het bezoek van de buren uit Denderwindeke.
Reeds in de beginfase van de wedstrijd was er een prachtsave van Stijn Dooms nodig om Kristof Vanslembrouck het scoren te beletten. De daaropvolgende corner werd gegeven door Bjorn Brootcoorens, en Matthias Hinderdael kopte de thuisploeg op voorsprong: 1-0.
Halverwege de eerste helft kon Jorg Nissens voorzetten, en deze keer was het de beurt aan Nick Van Acoleyen om raak te koppen: 2-0.
Op het halfuur kon Brent Van Snick voorzetten, maar thuisdoelman Michel Wittenberg kon de kopbalpoging van Jendi Huvet stoppen. Bij de thuisploeg waren er nog kansen voor Dieter Noël-Dero en Kristof Vanslembrouck, maar zij besloten over en naast. Aan de overkant verdween nog een poging van Rayen Bellemans over doel.
In de tweede helft kwam er meer druk van de bezoekers. Een vrije trap van David Geeurickx trof de paal. En even later moest KSV-keeper Michel Wittenberg een poging van Jendi Huvet stoppen. Winnik had verder wel veel balbezit, maar kon niet echt dreigen. Een counterende Dieter Noël-Dero kon aan de overkant Timmy De Vuyst bereiken en die twijfelde niet om binnen te trappen: 3-0.
Volgende zondag staat er terug een derby op het programma voor de rood-gelen. Ze maken dan de verplaatsing naar Osta Meerbeke.
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Waegeman, Vanslembrouck, Marchand Yannick, Hinderdael (51’ Marchand Jens, 73’ De Bolle), De Vuyst Timmy, Brootcoorens, Van Acoleyen (58’ Poelman), Noël-Dero, Nissens, Van Der Linden.
Eendracht Winnik: Dooms, Steenhout, Bogaert, Broquet, Geeurickx, Deblander (71’ Van Snick Bryan), Van Den Branden, Bellemans, Van Snick Brent, Huvet, Vanderveken.
Doelpunten: 7’ Matthias Hinderdael (1-0); 26’ Nick Van Acoleyen (2-0); 76’ Timmy De Vuyst (3-0).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background