13 jan 2019

KSV Geraardsbergen wint derby tegen Osta Meerbeke

Op de 18de speeldag speelden KSV Geraardsbergen en Osta Meerbeke tegen elkaar.

Op de 18de speeldag speelden KSV Geraardsbergen en Osta Meerbeke tegen elkaar.

Door de felle wind was het moeilijk om goeie combinaties op te bouwen. De eerste kansen waren voor de bezoekers. Thuisdoelman Niko Tharouniatis moest redden op een poging van Perparim Prekadini. Enkele minuten later ging een schot van Jens Van De Maele naast. Even over het halfuur liet Niko Tharouniatis zich verrassen op een afstandsschot van Perparim Pekadini: 0-1.

De rood-gelen probeerden in de slotminuten van de eerste helft te reageren, maar de vrijschop van Dimitri Delplace trof de dwarsligger. En bezoekend doelman Thijs Somers moest ook nog redden op een schot van Joeri Danau.

In het begin van de tweede helft kon de Oudenbergploeg vlug gelijkstellen. Timmy De Vuyst kon een voorzet van Joeri Danau afwerken. Doelman Thijs Somers moest ook nog ingrijpen bij pogingen van Niels Bogaerts en Dylan Jouret. Met nog een twintigtal minuten te spelen werd handspel van Jeroen Somers bestraft met een strafschop. Dylan Jouret kon de elfmeter binnentrappen: 2-1.

Osta-doelman Thijs Somers moest nog redden op een poging van Niels Bogaerts, maar een drietal minuten voor tijd kon Niels Bogaerts dan toch keihard binnen schieten: 3-1.

KSV staat nu terug alleen tweede in de rangschikking. Osta blijft in de degradatiezone staan.

KSV Geraardsbergen: Tharouniatis, Waegeman, De Vuyst Tommy, Bogaerts, Hinderdael, Delplace, Machtelinckx, De Vuyst Timmy (83′ Merckaert), Danau, Dujardin, Jouret.

Osta Meerbeke: Somers Thijs, Guldemont, De Mongh, Desert, Somers Jeroen (78′ Van Den Houte), De Vidts, Van De Maele, Prekadini, Van Berlamont (23′ Delahaye), Sonck (86′ Timmermans), Hiers.

Doelpunten: 33′ Prekadini (0-1); 50′ De Vuyst Timmy (1-1); 71′ Jouret (2-1); 87′ Bogaerts (3-1).  

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background