13 feb 2017

KSV Geraardsbergen wint derby op Winnik.

KSV Geraardsbergen ging op bezoek bij de buren van Eendracht Winnik.

KSV Geraardsbergen ging op bezoek bij de buren van Eendracht Winnik.
Trainer Kevin Waegemans kon voor deze verplaatsing geen beroep doen op Tommy De Vuyst, Yannick Marchand, Bjorn Brootcoorens en Dieter Noël-Dero.
KSV-doelman Michel Wittenberg moest in de eerste minuut al in actie komen bij een poging van David Geeurickx. Enkele minuten later was er een kans voor Rayen Bellemans, maar hij raakte ook niet voorbij de Geraardsbergse doelman. Net voor het kwartier mocht Jorg Nissens een vrije trap nemen, en Matthias Hinderdael kopte de bezoekers op voorsprong: 0-1.
De thuisploeg ging op zoek naar de gelijkmaker, maar Jeremy Van Der Veken besloot in het zijnet. Even later kon Michel Wittenberg een vrijschop van Jeremy Van Der Veken in tweemaal onder controle krijgen. Ook thuisdoelman Stijn Dooms moest nog ingrijpen op pogingen van Pieter Van Der Linden en Timmy De Vuyst.
De tweede helft begon met een schot van Lennert Machtelinckx, maar Stijn Dooms bleef alert. Aan de overkant waren er kansen voor Robbe Deblander. Maxime Cools mocht een vrije trap nemen voor de bezoekers maar deze keer verdween de kopbal van Matthias Hinderdael over doel. Enkele minuten later was er een prachtsave van Stijn Dooms nodig om Brecht Merckaert van een tweede treffer voor de bezoekers te houden. Naar gelang de wedstrijd vorderde ging Winnik de druk opvoeren. De pogingen van Arnaud Asselman en David Geeurickx gingen echter over en voorlangs. Michel Wittenberg moest ook nog redden op een doelpoging van Robbe Deblander. De laatste kans van de match was nog voor de Geraardsbergenaars, maar op aangeven van Jurgen Letouche besloot Timmy De Vuyst over doel.
KSV komt nu in de linkerkolom, op drie punten van de vierde plaats. Zondag spelen de rood-gelen thuis tegen Osta Meerbeke.
Eendracht Winnik: Dooms, Dupont, Geeurickx, Bogaert (62’ Van Snick), Broquet, Deblander, Van Den Branden (76’ Asselman), Walravens ( 86’ Kosynsky), Kestens, Bellemans, Van Der Veken.
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Waegeman, Vanslembrouck, Hinderdael, Marchand Jens (79’ Letouche), Machtelinckx, De Vuyst Timmy (90’ Van Den Broeck), Cools  (71’ Hubau), Merckaert, Nissens, Van Der Linden.
Doelpunt: 13’ Matthias Hinderdael (0-1).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background