30 jan 2017

KSV Geraardsbergen verliest in Eine.

Op de 21ste speeldag moest KSV Geraardsbergen de verplaatsing naar Eine maken.

Op de 21ste speeldag moest KSV Geraardsbergen de verplaatsing naar Eine maken.
De rood-gelen kwamen in de eerste minuut al goed weg toen een poging van Emmanuel Donkor juist naast ging. Aan de overkant mocht Pieter Van Der Linden een corner trappen, maar thuisdoelman Stijn Vanderkelen kon redden op de kopbal van Matthias Hinderdael. Op een vrijschop van Levi Wallez kon Zakaria Meuhhouti de thuisploeg op voorsprong brengen: 1-0.
Even later moest KSV-doelman Michel Wittenberg terug ingrijpen op een nieuwe vrije trap van Levi Wallez. En nog enkele minuten later moest de Geraardsbergse doelman een schot stoppen van de bedrijvige Levi Wallez. De Oudenbergploeg knokte zich meer in de match. Eerst ging een schot van Matthias Hinderdael naast, en enkele tellen later werd een poging van Dieter Noël-Dero net voor de doellijn gekeerd. Net voor de rust besloot thuisspeler Bastien Vandenhende nog over het Geraardsberse doel.
In het begin van de tweede helft moest Stijn Vanderkelen, op aangeven van Pieter Van Der Linden, redden op een schot van Lennert Machtelinckx. Aan de overkant kon Emmanuel Donkor de bal doortikken naar Mehdi Radaj die de 2-0 tegen de touwen prikte.
En na een voorzet van Mehdi Radaj moest Michel Wittenberg een doelpoging van Emmanuel Donkor stoppen. Aan de overkant kon Dieter Noël-Dero voorzetten en Timmy De Vuyst scoorde met een omhaal de aansluitingstreffer: 2-1.
Even later moest KSV-keeper Michel Wittenberg een schot stoppen van Bastien Vandenhende. KSV bleef op zoek gaan naar de gelijkmaker, maar thuisdoelman Stijn Vanderkelen kon redden op een poging van Dieter Noël-Dero. Een minuut later besloot de ingevallen Bjorn Brootcoorens, op een corner, op de paal. De Geraardsbergenaars kregen echter het deksel op de neus. OP een hoekschop van Emmanuel Donkor kon de ingevallen Lowie Pauwels de bal tegen de netten koppen: 3-1.
De thuisploeg kwam nog dicht bij een vierde treffer, maar op voorzet van Bastien Vandenhende besloot Lode Pauwels van dichtbij over doel.
KWIK Eine: Vanderkelen, Lannoy, Wallez, Radaj (79’ Maximus), Tomas, Donkor (85’ Verhauwaert), Meuhhouti (74’ Pauwels), Sevestre, Vandenhende, De Clerck, Goeminne.
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Vanslembrouck, De Vuyst Tommy, Marchand, Hinderdael, Machtelinckx, DE Vuyst Timmy (81’ Waegeman), Merckaert, Noël-Dero (78’ Cools), Nissens, Van Der Linden (71’ Brootcoorens).
Doelpunten: 11’ Zakaria Meuhhouti (1-0); 53’ Mehdi Radaj 2-0); 62’ Timmy De Vuyst (2-1); 81’ Lowie Pauwels (3-1).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background