23 okt 2016

KSV Geraardsbergen speelt gelijk op Osta Meerbeke

Een belangrijke streekderby, want de eventuele winnaar kon zich handhaven in de top-5 van de klassering.

Een belangrijke streekderby, want de eventuele winnaar kon zich handhaven in de top-5 van de klassering.
De thuisploeg kreeg in de eerste minuut reeds een reuzekans. Op aangeven van Bram Van Londersele kopte Daan De Luyck van dichtbij over doel. Enkele minuten later ging een poging van Jens Van De Maele naast. De bezoekers kwamen geleidelijk aan in de wedstrijd. Eerst ging een poging van Nathan Poelman in het zijnet, en even later moest thuisdoelman Glenn De Backer een poging van Jens Marchand stoppen.
In de tweede helft kwam Osta goed weg toen Dieter Noël-Dero op de paal besloot. Enkele minuten later kon Pieter Moyson voorzetten en de pas ingevallen Hady Sarr tikte binnen: 1-0.
De vreugde van de thuisploeg was echter van korte duur. Op corner van Bjorn Brootcoorens kopte Dieter Noël-Dero de bal door naar Timmy De Vuyst die de gelijkmaker kon scoren: 1-1.
Even later besloot Timmy De Vuyst in het zijnet. Aan de overkant ging een schot van Michaël Delahaye naast. De laatste kans was voor de Geraardsbergen, maar doelman Glen De Backer kon redden op de poging van Loïc Malaise.
Osta Meerbeke: De Backer, Du Mongh, Desert, Somers, Duseuil, Van De Maele, Delahaye (88’ Lettens), De Luyck (69’ Sarr), De Vidts, Van Londersele, Moyson.
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Waegeman, Marchand Yannick, Marchand Jens (83’ Hubau), De Vuyst Timmy, Brootcoorens, Van Acoleyen (55’ Merckaert), Noël-Dero, Nissens, Van Der Linden, Poelman (67’ Malaise).
Doelpunten: 70’ Hady Sarr (1-0); 72’ Timmy De Vuyst (1-1).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background