31 okt 2016

KSV Geraardsbergen rukt op naar vijfde plaats in de klassering

Met een 7 op 9 was KSV Geraardsbergen de laatste weken sterk op dreef.

Met een 7 op 9 was KSV Geraardsbergen de laatste weken sterk op dreef.
Op de tiende speeldag kreeg men het bezoek van het gelijk geklasseerde Gavere-Asper.
In het begin van de wedstrijd moest bezoekend doelman Jeremiah De Groote reeds gekwetst naar de kant. Hij werd vervangen door Ruben Rosseel.
KSV Geraardsbergen creëerde in het eerste half uur veldoverwicht, maar toch kreeg Gavere-Asper de eerste kans. Op een poging van Tim Verougstraete kon Michel Wittenberg de bal met de voet wegwerken. Aan de overkant besloot Pieter Van der Linden, op aangeven van Nathan Poelman, naast. Ook een poging van Timmy De Vuyst verdween naast het bezoekende doel. KSV-keeper Michel Wittenberg moest voor de rust ook nog ingrijpen op een schot van Jente Glorieus.
In het begin van de tweede helft mocht Bjorn Brootcoorens een vrije trap nemen, en Timmy De Vuyst kopte de bal via de paal binnen: 1-0.
Buiten een poging van thuisspeler Pieter Van Der Linden kon geen van beide ploegen nog voor doelgevaar zorgen. De bezoekers gingen in het slotkwartier nog op zoek naar de gelijkmaker, maar slaagden er niet meer in om doelman Michel Wittenberg te bedreigen.
Vijf minuten voor tijd moest bezoeker Tim Vanderlinden nog met een tweede gele kaart naar de kleedkamer.
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Waegeman, Vanslembrouck (65’ Hinderdael), Marchand Yannick, De Vuyst Timmy, Brootcoorens, Merckaert (92’ Van Acoleyen), Noël-Dero, Nissens (87’ Marchand Jens), Van Der Linden, Poelman.
FC Gavere-Asper: De Groote (7’ Rosseel), Vanderlinden, Verougstraete, De Cubber, Buyck (78’ De Spiegelaere), De Bodt, Dhondt, Glorieus (75’ Van De Vijver), Vermassen, De Paepe, Vive.
Doelpunt: 53’ Timmy De Vuyst (1-0).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background