10 aug 2006

KSV Geraardsbergen – Rapide Club Lebbeke

KSV Geraardsbergen – Rapide Club Lebbeke: 3 – 0

Na de overwinningen tegen de beloften van Standaard Wetteren en derdeprovincialer Elene kreeg KSV Geraardsbergen woensdagavond in het kader van de Beker van Oost, Rapide Club Lebbeke op bezoek.


De rood-gelen begonnen sterk aan de partij, en reeds na tien minuten kon Kevin De Wannemaeker op aangeven van Kerim Farjallah de 1 – 0 scoren.
De bezoekers kwamen ook even aandringen, maar meer dan een schot van Pieter Verlé dat naast het Geraardsbergse doel verdween viel er niet te noteren.
In de 19de minuut mocht Joeri Dujacquir een vrijschop trappen. Doelman Jonathan De Braekeleer kon nog redden op een doelpoging van Sow Mamadou, maar een attente Kevin De Wannemaeker scoorde zijn tweede doelpunt: 2 – 0.
Op het halfuur moest bezoekend doelman De Braekeleer ook nog redden op een schot van Christophe Neirinckx.
In de tweede helft ging KSV op zijn elan door. In de 48ste minuut ging een poging van Christophe Neirinckx naast. Zes minuten later kon Danny Lorge profiteren van een misverstand tussen verdediger Bram Van Weyenberge en de Lebbeekse keeper, om er 3 – 0 van te maken.
Op het uur kwam Kevin De Wannemaeker dicht bij zijn derde treffer. Op corner van Nico Broodcoorens kopte hij de bal op de paal. Even later moest Jonathan De Braekeleer nogmaals zijn kunnen tonen op een doelpoging van Christophe Neirinckx. Met nog tien minuten te spelen besloot Sow Mamadou, op aangeven van Niels Straetmans naast. Na voorbereidend werk van Christophe Neirinckx besloot Niels Straetmans ook nog op de bezoekende doelman.
Eersteprovincialer RC Lebbeke kwam ook in de tweede helft niet verder dan een poging van Anthony Verdoodt, wiens doelpoging op de paal belandde.

Doelpunten: 10′ en 19′ Kevin De Wannemaeker (1-0 en 2-0); 54′ Danny Lorge
(3-0).

De verplichte strafschoppenreeks eindigde op 4 – 4.
Zaterdag om 18 uur speelt KSV Geraardsbergen op het terrein van SK Lebbeke zijn tweede wedstrijd voor de Beker van Oost. Nadien volgen nog confrontaties met SK Terjoden-Welle en FC Kerksken.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background