12 mrt 2017

KSV Geraardsbergen pakt twee rode kaarten in blessuretijd

Op de 26ste speeldag kreeg KSV Geraardsbergen het bezoek van Kluisbergen Sportief.

Op de 26ste speeldag kreeg KSV Geraardsbergen het bezoek van Kluisbergen Sportief.
In de aanvangsfase moest bezoekend doelman Kurt Ghyselyns een vrije trap van Yannick Marchand stoppen. Nadien kwam het initiatief van de bezoekers. KSV-keeper Michel Wittenberg moest redden op een poging van Kevin De Haspe, en even later verdween een schot van Jonas Crement over de deklat. De bezoekers kwamen toch nog verdiend op voorsprong dankzij een lob van Kevin De Haspe: 0-1.
Enkele minuten later kon Xander Vindevogel voorzetten en Jens Van Steenbrugghe kon de 0-2 binnen schieten.
Doelman Michel Wittenberg moest nog een vrijschop stoppen van Kevin De Haspe. Enkele minuten later kon Yentl De Vogelaere voorzetten en moest Michel Wittenberg nogmaals ingrijpen na een kopbal van de gevaarlijke Kevin De Haspe.
Bij de rust werd de gekwetste scheidsrechter vervangen door de eerste grensrechter.
Na de rust kwam er een ander Geraardsbergen uit de kleedkamers. Op aangeven van Dieter Noël-Dero moest bezoekend doelman Kurt Ghyselyns redden op een poging van Jens Marchand. De bezoekende doelman moest ook nog eens Timmy De Vuyst foutief afstoppen, maar hij kon zijn fout goedmaken door de penalty van Timmy De Vuyst over de dwarsligger te duwen. Doelman Kurt Gyselyns kon ook nog Matthias Hinderdael van de aansluitingstreffer houden. Aan de overkant moest Michel Wittenberg een zeldzame poging van Yentl De Vogelaere stoppen. Met nog een tiental minuten te spelen kon de Oudenbergploeg uiteindelijk toch de aansluitingstreffer scoren. Timmy De Vuyst kon voorzetten en Dieter Noël-Dero knalde binnen: 1-2.
Nog geen minuut later werd de gelijkmaker van Jurgen Letouche afgekeurd. In blessuretijd moest de thuisploeg nog met 9 man verder. Eerst kreeg Timmy De Vuyst een tweede gele kaart, en twee minuten later moest ook Yannick Marchand met rood naar de kleedkamers. Uit de daaropvolgende vrijschop scoorde Kevin De Haspe nog de 1-3.
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Vanslembrouck, De Vuyst Tommy, Marchand Yannick, Hinderdael, Machtelinckx, De Vuyst Timmy, Cools (61’ Letouche), Brootcoorens (46’ Marchand Jens), Merckaert (46’ Noël-Dero), Nissens.
Kluisbergen: Ghyselyns, Van Eecke, Crement (78’ Van Tieghem), Declercq, De Vogelaere, Demets, De Temmerman (61’ Tembuyser), Vindevogel, De Haspe, Van Hessche, Van Steenbrugghe (85’ De Backer).
Doelpunten: 21’ Kevin De Haspe (0-1); 29’ Jens Van Steenbrugghe (0-2); 81’ Dieter Noël-Dero (1-2); 92’ Kevin De Haspe (1-3).
Rode kaarten: 90’ Timmy De Vuyst (2x geel); 92’ Yannick Marchand.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background