10 apr 2016

KSV Geraardsbergen pakt punt op Ardennen

KSV Geraardsbergen moest op de voorlaatste speeldag op bezoek bij het tweede gerangschikte Ardennen.


De thuisploeg kwam meteen gevaarlijk voor de dag. Eerst besloot Jordi De Ridder naast het Geraardsbergse doel. Even later mocht Lorenzo Vankeymeulen een corner trappen, maar de kopbal van Lander Vansteenbrugge ging naast. Op aangeven van Kim De Vos kopte Lander Vansteenbrugge de bal ook nog eens op de deklat. Op het kwartier ging ook nog een schot van Jordi De Ridder naast. Aan de overkant kon Dieter Noël-Dero de bal doorspelen aan Jorg Nissens die naast besloot. Halverwege de eerste helft kon Timmy De Vuyst counteren, maar doelman Jens Dirinck kon redden met de voet. De Geraardsbergse spits kon de bal in de rebound toch nog tegen de netten prikken: 0-1.
KSV-doelman Michel Wittenberg moest nog ingrijpen op een schot van Lander Vansteenbrugge. Aan de overkant kon Timmy De Vuyst voorzetten en Dieter Noël-Dero tikte de bal binnen: 0-2. In de slotminuut van de eerste helft kwam KSV goed weg toen een vrije trap van Michael Claus op de deklat uiteen spatte.
In het begin van de tweede helft kwam Michel Wittenberg in botsing met thuisspeler Lander Vansteenbrugge. De Geraardsbergse doelman kon na verzorging toch terug zijn plaats tussen de palen innemen. Ardennen voerde terug de druk op, en op het uur moest Michel Wittenberg een schot van Brecht De Rouck stoppen. Enkele tellen later kon de Geraardsbergse keeper, na een schot van Lander Vansteenbrugge, de bal over de dwarsligger duwen. Uiteindelijk zou Jordi De Ridder toch de aansluitingstreffer scoren: 1-2.
De thuisploeg putte moed uit de tegentreffer en enkele minuten later moest Michel Wittenberg weer aan het werk na een vrije trap van Nicolas De Bruyne. Met nog een tiental minuten te spelen schoot Lieven Vergalle op de deklat, maar Arnaud Dedobbeleer kon in de rebound de gelijkmaker scoren: 2-2.
In de slotminuten moest thuisdoelman Jens Dirinck nog de meubelen redden op een doelpoging van Sam De Nauw.
KVV Ardennen: Dirinck, Gosseye, Claus (48’ Dedobbeleer), Vansteenbrugge, De Vos, Vankeymeulen, De Bruyne, Simoens (65’ Covent), De Ridder, Vergalle, De Rouck.
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Nauw, Vanslembrouck, De Vuyst Tommy, Heereman (68’ Van Den Broeck), Machtelinckx, De Vuyst Timmy, Jacobs (78’ Letouche), Merckaert, Noël-Dero (68’ Hinderdael), Nissens.
Doelpunten: 24’ Timmy De Vuyst (0-1), 43’ Dieter Noël-Dero (0-2), 73’ Jordi De Ridder (1-2), 81’ Arnaud Dedobbeleer (2-2).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background