16 nov 2015

KSV Geraardsbergen pakt punt in Munkzwalm

Met de verplaatsing naar Munkzwalm kregen de rood-gelen geen gemakkelijke opdracht voorgeschoteld.


KSV kon geen beroep doen op de geelgeschorste Tommy De Vuyst. Coach Yves Van Den Berghe kon wel terug beroep doen op Kristof Vanslembrouck, Koen Heereman en Davy Van Den Broeck.
De Oudenbergploeg nam onmiddellijk het initiatief in de beginfase van de wedstrijd. Thuisdoelman Glen De Cubber moest al vlug ingrijpen op een loeier van Stijn Jacobs. Een paar minuutjes later besloot Timmy De Vuyst in het zijnet. Aan de overkant ging een schot van Peter Van Cauwenberghe naast. Dieter Noël-Dero kon aanleggen voor de bezoekers, maar doelman Glen De Cubber stond terug goed opgesteld. Beide ploegen creëerden om beurten kansen. Na een corner van Gregory Vekeman kopte Peter Van Cauwenberghe de bal over de Geraardsbergse dwarsligger. Doelman Michel Wittenberg moest ook nog een poging van Nicolas Crombé stoppen. Langs Geraardsbergse kant besloten Sam De Nauw en Brecht Merckaert naast en over doel. Een poging van Dieter Noël-Dero ging voorlangs. Net voor de rust moest KSV-keeper Michel Wittenberg redden op een doelpoging van Brecht Van De Wattijne.
In het begin van de tweede helft kon de thuisploeg de bezoekers onder druk zetten. Op aangeven van Laurens Soenen kopte Jan Vermassen de bal over doel. Brecht Van De Wattijne besloot naast, en op voorzet van Jorgy Roelandt besloot Nicolas Crombé over het Geraardsbergse doel. Ook werd nog een kopbal van Peter Van Cauwenberghe net voor de doellijn weggewerkt door Lennert Machtelinckx. Halverwege de tweede helft kwamen de bezoekers terug meer in de wedstrijd. Er was een prachtsave van doelman Glen De Cubber nodig op een vrije trap van Stijn Jacobs. Brecht Merckaert kon voorzetten, maar de kopbal van Dieter Noël-Dero ging naast. Bij KSV kwam Davy Van Den Broeck de eveneens wederoptredende Koen Heereman vervangen. Het wederoptreden van Davy Van Den Broeck was echter van korte duur. Na enkele minuten moest hij alweer naar de kant met een open wonde aan de wenkbrauw. Bezoekend doelman Michel Wittenberg moest een vrije trap van Brecht Van De Wattijne stoppen, en aan de overkant moest doelman Glen De Cubber een poging van Timmy De Vuyst stoppen. Er was nog een goeie redding van Michel Wittenberg nodig om Brecht Van De Wattijne van een doelpunt te houden. Het laatste wapenfeit was voor Dieter Noël Dero, maar de thuisdoelman kon zijn vrije trap onschadelijk maken.
Volgende zondag maakt Geraardsbergen de verplaatsing naar het vijfde gerangschikte Edeboys.
SK Munkzwalm: De Cubber, Goessens, Van Cauwenberghe, Vermassen, Blommaert, De Temmerman, Roelandt, Vekeman (74’ Vleminckx), Soenen, Van De Wattijne, Crombé.
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Nauw, Vanslembrouck, Heereman (62’ Van Den Broeck, 74’ Van Den Kerckhove), Hinderdael, Machtelinckx, De Vuyst Timmy, Jacobs, Merckaert, Noël-Dero, Nissens.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background