28 nov 2016

KSV Geraardsbergen pakt de punten tegen SK Denderhoutem

Na drie nederlagen op rij was het voor de Oudenbergploeg het moment om nog eens punten te sprokkelen.

Na drie nederlagen op rij was het voor de Oudenbergploeg het moment om nog eens punten te sprokkelen.
De bezoekers kwamen onmiddellijk dreigen, maar op aangeven van Gianni Scheerlinck besloot Jens De Roeck naast. De Geraardsbergenaars herstelden het evenwicht, maar bezoekend doelman Jonas Van Londersele stopte het schot van Pieter Van Der Linden. Enkele tellen later besloot Matthias Hinderdael in het zijnet. KSV zorgde nu verder voor de dreiging, en Jonas Van Londersele moest ingrijpen op een poging van Jorg Nissens. Even later werd een doelpoging van Matthias Hinderdael afgeblokt. Op het halfuur kon Dieter Noël-Dero counteren en hij plaatste de bal mooi over Jonas Van Londersele binnen: 1-0.
Aan de overkant besloot Denderhoutem-spits Yannick Van Impe voorlangs. Na een corner voor de thuisploeg moest bezoekend doelman Jonas Van Londersele redden op een kopbal van Dieter Noël-Dero. Ook thuisdoelman Michel Wittenberg speelde zich nog in de kijker door een doelpoging van Sven Vyverman onschadelijk te maken.
Na de rust ging Denderhoutem onmiddellijk op zoek naar de gelijkmaker, maar Michel Wittenberg kon Gianni Scheerlinck het scoren beletten. Bij de thuisploeg liet Pieter Van Der Linden de kans liggen om de score op te drijven. Thuisdoelman Michel Wittenberg moest nog een vrije trap van Gianni Scheerlinck stoppen. De beide doelmannen zouden nog een belangrijke rol spelen in het verdere wedstrijdverloop. Op voorzet van Jorg Nissens was er een prachtsave van Jonas Van Londersele nodig om Dieter Noël-Dero van een tweede treffer te houden. Met nog een zestal minuten te spelen mocht Gianni Scheerlinck een vrije trap nemen, maar KSV-keeper Michel Wittenberg kon redden op de kopbalpoging van Yannick Van Impe. In de slotminuut was er nog een kans voor de ingevallen Loïc Malaise, maar doelman Jonas Van Londersele bleef alert.
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Waegeman, Vanslembrouck, De Vuyst Tommy, Marchand Yannick, Hinderdael (88’ De Bolle), Machtelinckx, Brootcoorens, Noël-Dero (77’ Van Acoleyen), Nissens (90’ Malaise), Van Der Linden.
SK Denderhoutem: Van Londersele, Vyverman, De Gelas, De Bolle, Rossel, Malfroid, Scheerlinck, De Schrijver, Van Impe, Taptchou (62’ Van Den Borre), De Roeck (76’ Renneboog).
Doelpunt: 30’ Dieter Noël-Dero (1-0).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background