16 jan 2017

KSV Geraardsbergen neemt revanche tegen FC Kluisbergen

Voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar kreeg KSV Geraardsbergen het bezoek van hekkensluiter FC Kluisbergen.

Voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar kreeg KSV Geraardsbergen het bezoek van hekkensluiter FC Kluisbergen.
Na de nederlaag uit de heenronde hadden de rood-gelen nog een rekening te verheffen met de jongens uit Kluisbergen.
Brecht Merckaert wou alvast het gloednieuwe scorebord eens uitproberen want na amper vijf minuten knalde hij de bal tegen de touwen: 1-0.
Tien minuten later gaf Mathias Hinderdael de bezoekende doelman voor de tweede maal het nakijken: 2-0.
De bezoekers hadden niet veel verhaal tegenover de dominantie van de Oudenbergploeg, en tien minuten voor de rust kwamen ze nog goed weg toen doelman Leandro Maebe kon redden op een schot van Jorg Nissens.
Ook in de tweede helft bleef KSV het gaspedaal indrukken. Nadat kapitein Kristof Vanslembrouck op de paal besloot kon Lennert Machtelinckx in de rebound afwerken: 3-0.
Even later werd een doelpoging van Brecht Merckaert afgeblokt door Nigel Henrist. Aan de overkant viel echter de eerredder via Simon Naessens: 3-1.
Een minuutje later besloot Kristof Vanslembrouck naast het bezoekende doel. Via Steven Verschuere en Simon Naessens konden de bezoekers ook nog thuisdoelman Michel Wittenberg aan het werk zetten. Toch bleven de Geraardsbergenaars op zoek gaan naar een vierde treffer. Eerst besloot Jorg Nissens op de paal, en enkele tellen later verdween een poging van Lennert Machtelinckx over het bezoekende doel. Doelman Leandro Maebe moest ook nog ingrijpen op een drietal pogingen van Brecht Merckaert. Af en toe konden ook de bezoekers eens tegen prikken. Michel Wittenberg stopte een schot van de ingevallen Jenci De Laere en Simon Naessens besloot op de paal. De laatste kansen waren nog voor Jenci De Laere (FC Kluisbergen) en Pieter Van Der Linden (KSV Geraardsbergen), maar de score bleef ongewijzigd.
Volgende zondag speelt KSV thuis tegen SK Munkzwalm.
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Waegeman, Vanslembrouck (83’ Cools), Marchand Yannick, Hinderdael, Machtelinckx, De Vuyst Timmy (64’ Marchand Jens), Brootcoorens (70’ De Vuyst Tommy), Merckaert, Nissens, Van Der Linden.
FC Kluisbergen: Maebe, Verschuere, Demeyere (43’ Baudart), De Lange, Wallez, Colpaert, Cassiers, Vandeputte, Henrist, Herpol (70’ De Laere), Naessens.
Doelpunten: 5’ Brecht Merckaert (1-0); 15’ Mathias Hinderdael (2-0); 47’ Lennert Machtelinckx (3-0); 56’ Simon Naessens (3-1).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background