19 feb 2018

KSV Geraardsbergen nadert tot op 2 punten van de leiders

De Oudenbergploeg kreeg het bezoek van rode lantaarn Eine.

De Oudenbergploeg kreeg het bezoek van rode lantaarn Eine.
De rood-gelen namen onmiddellijk het initiatief en konden de bezoekende doelman reeds vroeg aan het werk zetten. Doelman Rob Lippens moest ingrijpen op pogingen van Joeri Danau, Stijn Jacobs en Timmy De Vuyst. Op het kwartier gaf Jonas De Ville uiteindelijk de bezoekende doelman het nakijken: 1-0.
Na het doelpunt nam KSV echter wat gas terug en de bezoekers kwamen meer in de wedstrijd. Thuisdoelman Nick Van Acoleyen moest pogingen van Levi Wallez, Bastien Vandenhende en Emmanuel Donkor stoppen. Net voor de rust kwamen de rood-gelen nog goed weg toen Jason Sevestre op de paal besloot.
In het begin van de tweede helft kreeg de thuisploeg een kans via Timmy De Vuyst, maar doelman Rob Lippens kon hem het scoren beletten. Aan de andere kant moest Nick Van Acoleyen een vrije trap van Levi Wallez stoppen. Rond het uur kon de ingevallen Jens Marchand op de counter de score opdrijven: 2-0.
Enkele minuten later mocht Lennert Machtelinckx een vrije trap nemen, maar Rob Lippens kon redden op de kopbal van Tommy De Vuyst. Met nog een kwartier te spelen kon Emmanuel Donkor de aansluitingstreffer scoren: 2-1.
Geraardsbergen kreeg ook nog een kans na een vrijschop van Yannick Marchand, maar de ingevallen Dylan Jouret raakte niet voorbij de bezoekende doelman. In de slotminuten gingen de bezoekers nog op zoek naar de gelijkmaker, maar de Geraardsbergse defensie bleef overeind.
Met deze overwinning nadert KSV, met één wedstrijd minder gespeeld, tot op 2 punten van de leiders. Zondag gaan ze om 16 uur op bezoek bij leider Jong Zulte.
KSV Geraardsbergen: Van Acoleyen, Marchand Yannick, De Vuyst Tommy, Crombé  Delplace (80’ Jouret), Machtelinckx, De Vuyst Timmy (57’ Marchand Jens), Jacobs (71’ Cools), De Ville, Danau, Nissens.
Eine: Lippens, Wattez, Eeckhout Jordy (86’ De Waele), Bauwens, Maximus, Roels (76’ Verhauwaert), Eeckhout Jeffrey (77’ Pauwels), Sevestre, Vandenhende, Beerens, Donkor.
Doelpunten: 14’ Jonas De Ville (1-0); 62’ Jens Marchand (2-0); 78’ Emmanuel Donkor (2-1).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background