3 okt 2016

KSV Geraardsbergen krijgt koude douche in slotminuut

Met Tommy De Vuyst, Kristof Vanslembrouck, Lennert Machtelinckx, Brecht Merckaert, Maxime Cools, Matthias Hinderdael en Jurgen Letouche zit de Geraardsbergse ziekenboeg overvol.

Met Tommy De Vuyst, Kristof Vanslembrouck, Lennert Machtelinckx, Brecht Merckaert, Maxime Cools, Matthias Hinderdael en Jurgen Letouche zit de Geraardsbergse ziekenboeg overvol.
KSV moest dus voor de thuiswedstrijd tegen Eine met een noodploeg het veld op. Toch was de eerste kans voor de lokalen, maar doelman Stijn Van Der Kelen kon het schot van Nick Van Acoleyen stoppen. Halverwege de eerste helft was er een spectaculaire save van thuisdoelman Michel Wittenberg nodig om Lowie Pauwels van een doelpunt te houden. Bezoeker Emmanuel Donkor besloot nog voorlangs, en KSV-keeper Michel Wittenberg moest ook nog ingrijpen op een vrije trap van Bastien Vandenhende. Net voor de rust waren de beste kansen nog voor de thuisploeg. Jens Marchand besloot op de dwarsligger, en doelman Stijn Van Der Kelen moest de meubelen nog redden op een schot van Jorg Nissens.
Na de rust besloot Timmy De Vuyst over het bezoekende doel. Aan de oerkant moest Michel Wittenberg een vrijschop van Bastien Vandenhende stoppen. Even later kende de Oudenbergploeg terug pech. Na een vrije trap van Bjorn Brootcoorens besloot Timmy De Vuyst op de paal. Enkele minuten later moest Stijn Van Der Kelen ook nog een poging van Nathan Poelman stoppen. Ook thuisdoelman Michel Wittenberg moest nog redden op een doelpoging van Emmanuel Donkor. Toen iedereen zich reeds kon verzoenen met een billijk gelijkspel kreeg KSV in de slotminuut nog een koude douche, toen een afgeweken schot van Levi Wallez in doel verdween: 0-1.
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Waegeman, Marchand Yannick, Marchand Jens, De Vuyst Timmy, Brootcoorens, Van Acoleyen (93’ Vanoudenhove), Noël-Dero, Nissens, Van Der Linden (82’ De Bolle), Poelman.
W.I.K. Eine: Van Der Kelen, Lannoy, Wallez, Radaj, Pauwels, Donkor, Meuhhouti (88’ Ockerman), Sevestre, Vandenhende, Goeminne, Mahli (62’ Tomas).
Doelpunt: 90’ Levi Wallez (0-1).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background