21 jan 2018

KSV Geraardsbergen haalt zwaar uit op Osta Meerbeke

KSV domineerde van in het begin de wedstrijd.

KSV domineerde van in het begin de wedstrijd.
Na amper tien minuten moest thuisdoelman Glenn De Backer redden op een doelpoging van Stijn Jacobs. Een schot van Jens Marchand werd net voor de doellijn afgeblokt. En op voorzet van Stijn Jacobs kon ook Maxime Cools zijn kans wagen, maar doelman Glenn De Backer kon de bal stoppen. Aan de overkant besloot Okan Taslidere over doel. Net voor het halfuur werd handspel bestraft met een penalty, en Timmy De Vuyst bracht de bezoekers op voorsprong: 0-1.
Enkele minuten later kon Stijn Jacobs, op aangeven van Maxime Cools, de 0-2 binnentikken.
Osta-doelman Glenn De Backer moest nog ingrijpen op een schot van Stijn Jacobs. Net voor de rust werd Maxime Cools foutief afgestopt in het strafschopgebied, en Timmy De Vuyst kon de elfmeter afronden: 0-3.
Ook in de tweede helft bleef de Oudenbergploeg het initiatief nemen. Na een voorzet van Jonas De Ville moest de thuisdoelman ingrijpen op een poging van Timmy De Vuyst. Een minuutje later kon Maxime Cools de bal doorspelen naar Jonas De Ville die mooi binnen knalde: 0-4.
Na een fout van Tommy De Vuyst op Bram Van Londersele kreeg de thuisploeg eveneens een strafschop. Jens Van De Maele maakte er van op de stip 1-4 van.
Enkele minuten later kon Maxime Cools, op aangeven van Jens Marchand, de 1-5 scoren.
KSV-doelman Nick Van Acoleyen moest nog een schot van Bram Van Londersele stoppen, maar in de slotminuten waren er bij de bezoekers ook nog kansen voor Jens Marchand en de ingevallen Dimitri Delplace.
Osta Meerbeke: De Backer, Du Mongh (74’ Van Drogenbroeck), Somers, Van De Maele, Leirens, Taslidere (62’ Delahaye), Timmermans, Sonck, Hiers (82’ Pappaert), Van Den Houte, Van Londersele.
KSV Geraardsbergen: Van Acoleyen, Waegeman, Marchand Yannick, De Vuyst Tommy, Crombe, Machtelinckx, De Vuyst Timmy (86’ Delplace), Cools, Jacobs (80‘ Van Den Broecke), De Ville (65’ Jouret), Marchand Jens.
Doelpunten: 28’ Timmy De Vuyst (0-1); 36’ Stijn Jacobs (0-2); 44’ Timmy De Vuyst (0-3); 51’ Jens De Ville (0-4); 68’ Jens Van De Maele (1-4); 71’ Maxime Cools (1-5).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background