6 mrt 2017

KSV geeft riante voorsprong uit handen op Gavere-Asper.

Bij winst kon KSV in de klassering op gelijke hoogte komen van de thuisploeg en dus waarschijnlijk ook nog in aanmerking komen voor een eindrondeticket.

Bij winst kon KSV in de klassering op gelijke hoogte komen van de thuisploeg en dus waarschijnlijk ook nog in aanmerking komen voor een eindrondeticket.
Reeds in de elfde minuut kon Jorg Nissens thuisdoelman Jeremiah De Groote met een afstandsschot verrassen: 0-1.
Aan de overkant besloot Maarten De Spiegelaere naast, en op het halfuur moest KSV-doelman Michel Wittenberg ingrijpen op een vrije trap van Thomas Rasschaert. Enkele minuten later was Jeremiah De Groote nogmaals geklopt, deze keer op een loeier van Timmy De Vuyst: 0-2
De thuisploeg bracht bij de rust een paar nieuwe krachten in, en ging onmiddellijk de druk opvoeren. Robbe Dhondt besloot voorlangs en Michel Wittenberg kon een schot van Sven De Cubber stoppen. Aan de overkant besloot Brecht Merckaert naast. Thuisspeler Tim Vanderlinden plaatste nog een vrijschop over de Geraardsbergse dwarsligger. Met nog een halfuur te spelen kon Matthias Hinderdael een inworp van Pieter Van Der Linden doorkoppen en Maxime Cools tikte de 0-3 binnen.
Bij de Geraardsbergse aanhang dacht men dat de buit binnen was, maar er was nog een goeie redding nodig van doelman Michel Wittenberg om de thuisploeg het scoren te beletten. Met nog een 20-tal minuten te spelen kon Robbe Dhondt dan toch tegenscoren: 1-3.
Meteen sloeg er paniek in de Geraardsbergse rangen met meervoudig balverlies tot gevolg. Sven De Cubber profiteerde van het gebrek aan organisatie om de aansluitingstreffer te scoren: 2-3
Gavere-Asper ging nu nog meer in zijn kansen geloven en na geharrewar voor het Geraardsbergse doel kon Tim Vanderlinden in blessuretijd de gelijkmaker binnentikken: 3-3.
De rood-gelen gaven zo in amper 20 minuten een riante 0-3 voorsprong uit handen. Volgende zondag neemt de Oudenbergploeg het thuis op tegen Kluisbergen Sportief.
FC Gavere-Asper: De Groote, Vanderlinden, Verougstraete (58’ Vanrenterghem), Deconinck, De Cubber, Buyck (46’ De Vrieze), De Bodt, Dhondt, Glorieus, De Spiegelaere, Rasschaert (46’ Vive).
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Waegeman (85’ Letouche), Vanslembrouck, De Vuyst Tommy, Hinderdael, Machtelinckx, De Vuyst Timmy, Cools (63’ Van Acoleyen), Merckaert (69’ Marchand Yannick), Nissens, Van Der Linden.
Doelpunten: 11’ Jorg Nissens (0-1); 38’ Timmy De Vuyst (0-2); 61’ Maxime Cools (0-3); 70’ Robbe Dhondt (1-3); 78’ Sven De Cubber (2-3); 92’ Tim Vanderlinden (3-3).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background