22 feb 2016

KSV geeft match uit handen in de slotminuten

Bij winst kon de Oudenbergploeg nog aanspraak maken op een ticket voor de eindronde.


De rood-gelen namen van in de eerste minuten het initiatief en stelden met schoten van Dieter Noël-Dero en Timmy De Vuyst de bezoekende doelman onmiddellijk op de proef. Aan de overkant besloot Stijn De Koker naast. Op het kwartier moest Osta-doelman Glenn De Backer alles uit de kast halen om Davy Van Den Broeck van een doelpunt te houden. De bezoekers begonnen zich meer in de wedstrijd te knokken, maar Jens Van De Maele besloot naast. Even later ontstond er geharrewar voor het Geraardsbergse doel, maar de bal kon voor de doellijn weggewerkt worden. Op het halfuur moest bezoekend doelman Glenn De Backer terug redden op een vrije trap van Davy Van Den Broeck. Een tweetal minuutjes later werd handspel van Stijn Van Den Houte bestraft en kon Timmy De Vuyst van op de penaltystip de Geraardsbergenaars op voorsprong brengen: 1-0.
Osta-doelman Glenn De Backer moest nog een schot van Stijn Jacobs stoppen en aan de overkant moest Michel Wittenberg ingrijpen na een vrijschop van Perparim Prekadini. Net voor de rust kon Michael Delahaye toch nog de stand in evenwicht brengen: 1-1.
Na de rust kon de ingevallen Jurgen Letouche, op de counter, de 2-1 tegen de netten prikken.
De Osta-doelman moest ook nog pogingen van Kristof Vanslembrouck en Dieter Noël-Dero onschadelijk maken. En bij de bezoekers liet Perkarim Prekadini de kans op de gelijkmaker onbenut. Het was echter Dieter Noël-Dero die de lokale voorsprong kon aandikken: 3-1.
KSV ging nog op zoek naar een vierde treffer maar doelman Glenn De Backer stopte de poging van Timmy De Vuyst en op aangeven van Koen Heereman besloot Dieter Noël-Dero over doel. Iedereen dacht dat de buit binnen was voor de rood-gelen, maar met nog een tiental minuten te spelen kon Perparim Prekadini alleen doorgaan en de aansluitingstreffer scoren: 3-2.
Even later kon Jurgen Leirens voorzetten, maar thuisdoelman Michel Wittenberg kon de kopbal van Michael Delahaye uit de lucht plukken. De invallers van Meerbeke speelden ook nog een belangrijke rol. Kris De Nutte besloot op doelman Michel Wittenberg en Loïc Malaise kon in de rebound de gelijkmaker binnen duwen: 3-3.
Geraardsbergen kreeg nog helemaal het deksel op de neus toen Perparim Prekadini de winninggoal scoorde voor de bezoekers: 3-4.
Onbegrijpelijk hoe men een 3-1 voorsprong in enkele minuten kan prijsgeven. Door deze nederlaag mogen de Geraardsbergenaars hun hoop op een eindrondeticket opbergen. Volgende zaterdag speelt KSV om 19u30 op Vurste-Semmerzake.
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Nauw, Vanslembrouck, Heereman, Van Den Broeck (46’ Letouche), Hinderdael, Machtelinckx, De Vuyst Timmy, Jacobs, Merckaert, Noël-Dero.
Osta Meerbeke: De Backer, Du Mongh (76’ De Nutte), De Koker, Van De Maele, Leirens, Delahaye (89’ Somers), Prekadini, De Vidts, Schiettecatte (76’ Malaise), Van Den Houte, Van Londersele.
Doelpunten: 34’ Timmy De Vuyst (1-0), 41’ Michael Delahaye (1-1), 55’ Jurgen Letouche (2-1), 72’ Dieter Noël-Dero (3-1), 79’ Perparim Prekadini (3-2), 84’ Loïc Malaise (3-3), 87’ Perparim Prekadini (3-4).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background