22 nov 2010

KSV G’bergen wint van Dikkelvenne

KSV Geraardsbergen, de leider in de tweede provinciale B, was zondag gastheer voor SC Dikkelvenne.

Reeds in de eerste minuut kwam de thuisploeg aandringen, maar het schot van Pieter Van Der Linden was te zwak om doelman Hadzihasanovic te verrassen. Aan de overkant belandde een schot van Lieven Gevaert op de paal. Bezoekend doelman Hadzihasanovic moest nog plat op een poging van Christian Golike, maar ook thuisdoelman Michel Wittenberg moest ingrijpen bij een vrije trap van Lieven Gevaert. Na het eerste kwartier begonnen de leiders de druk op te voeren. Hadzihasanovic moest een vrijschop van Pieter Van Der Linden stoppen, en even later moest hij ook ingrijpen bij een vrije trap van Jonathan De Couvreur. Op het halfuur moest de bezoekende doelman zich toch omdraaien, toen Kevin De Wannemaker een vrije trap mooi in de kruising mikte: 1-0.
Net voor de rust moest thuisdoelman Michel Wittenberg nog een schot van Wesley Basijn stoppen.

Vincent Deleenheer
Vincent Deleenheer

In de tweede helft kon geen van beide teams echt overtuigen. KSV-doelman Michel Wittenberg kon de bal wel weg boksen, na een vrijschop van Lieven Gevaert. Een tiental minuten voor tijd viel dan toch uiteindelijk een doelpunt uit de lucht, toen de ingevallen Vincent Deleenheer uit een scherpe hoek binnen trapte: 2-0.
De bezoekers kregen nog een kans met en vrijschop van Simon Boons, maar doelman Michel Wittenberg bleef alert. De Oudenbergploeg ging nog op zoek naar een derde treffer, maar een vrije trap van Jonathan De Couvreur verdween aande verkeerde kant van de paal. Even later werd een poging van Ruud Limpens gered door doelman Hadzihasanovic. In blessuretijd slaagde Ruud De Scheerder er toch nog in om de eerredder te scoren voor de bezoekers: 2-1.
Volgende zondag staat de topper tussen KVV Ardennen en KSV Geraardsbergen op de kalender. Kristof Van Slembroek zal echter geelgeschorst moeten toekijken.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Bodt, De Vuyst, De Wannemaker, Maginet, Van Slembroek, Van Der Linden (71’ Deleenheer), De Couvreur, Van Der Beck, Van Den Borre (79’ Limpens), Golike (83’ Cools).

SC Dikkelvenne: Hadzihasanovic, Vaal, De Vreeze, De Rho, Moerman, Adam, Francq (73’ De Cuyper), De Scheerder, Basijn, Gevaert (66’ Boons), De Moor (62’ Vandenberghe).

Doelpunten:
31’ Kevin De Wannemaker (1-0); 78’ Vincent Deleenheer (2-0); 94’ Ruud De Scheerder (2-1).

 

 

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background