6 mei 2018

KSV en Sparta naar volgende ronde play-offs

Zowel KSV Geraardsbergen, als Sparta Moerbeke Geraardsbergen hebben zich geplaatst voor de volgende ronde van de play-offs voor bijkomende stijgers in het provinciaal voetbal.

Zowel KSV Geraardsbergen, als Sparta Moerbeke Geraardsbergen hebben zich geplaatst voor de volgende ronde van de play-offs voor bijkomende stijgers in het provinciaal voetbal.

KSV kreeg het bezoek van Zeveren Sportief. Op voorzet van Jonas De Ville bracht Timmy De Vuyst de thuisploeg al vroeg op voorsprong: 1-0. Enkele minuten later moest bezoekend doelman Sam Meisman ingrijpen op een schot van Joeri Danau. KSV domineerde de eerste helft en creëerde nog kansen via Timmy De Vuyst en Dylan Jouret. Uiteindelijk zorgde Timmy De Vuyst ervoor dat de thuisploeg kon gaan rusten met een 2-0 voorsprong.

De tweede helft begon met een kans voor Matthias Hinderdael, en een paar minuutjes later moest doelman Sam Meisman redden op een doelpoging van Lennert Machtelinckx. De bezoekers kwamen meer in de wedstrijd en konden milderen met een doelpunt van Sebastien Giannaros: 2-1. Bij KSV besloot Jonas Deville nog naast, maar aan de overkant kon Maarten De Spiegelaere de gelijkmaker scoren: 2-2. Halverwege de tweede helft mocht Joeri Danau een vrijschop trappen, en Tommy De Vuyst kon afwerken: 3-2. Zevveren probeerde nog te reageren met pogingen van Hannes en Maarten De Spiegelaere. De laatste kans in de wedstrijd was nog voor de Oudenbergploeg. Brecht Merckaert kon voorzetten, maar Joeri Danau besloot naast.

Volgende donderdag speelt KSV om 15 uur thuis tegen Sinaai, dat Munkzwalm uitschakelde.

KSV Geraardsbergen: Van Acoleyen, De Vuyst Tommy, Crombé (80′ Merckaert), Hinderdael, Machtelinckx, De Vuyst Timmy, Cools, Jouret (92′ Van Den Broecke), Danau, Nissens, De Ville (71′ Marchand Jens).

Zeveren Sportief: Meisman, Giannaros, Van Kerrebroeck (7′ De Spiegelaere Maarten), Van De Velde, Van De Walle, Bauters, Marysse, Heyse (46′ De Spigelaere Hannes), Declercq, Pourquoy, Bradt (78′ Van Parys).

Doelpunten: 5′ en 38′ Timmy De Vuyst (1-0 en 2-0); 60′ Sebastien Giannaros (2-1); 66′ Maarten De Spiegelaere (2-2); 73′ Tommy De Vuyst (3-2).

 

In de dere provinciale won Sparta Moerbeke Geraardsbergen met 4-1 van Oudenhove. Sparta moet donderdag op bezoek bij Nederhasselt. 

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background