1 aug 2016

KSV begint het seizoen met winst in de Hofman-Cup

Op de eerste speeldag van de Hofman-Cup stond Juventus Schoonaarde het thuisvoordeel af aan de Oudenbergploeg.


Reeds in de zevende minuut knalde Timmy De Vuyst (foto) de bal tegen de deklat. Enkele tellen later raakte Maxime Cools niet voorbij doelman Grisha Bracke, maar Timmy De Vuyst kon de bezoekende doelman toch nog verschalken: 1-0.
De rood-gelen bleven domineren, maar Grisha Bracke kon Nathan Poelman het scoren beletten. Voor de bezoekers was het wachten tot het halfuur voor de eerste dreiging. Op een corner van Steff De Visscher kopte Dario Dierick naast. Een minuutje later kon Timmy De Vuyst de bezoekende doelman omzeilen, maar Jeff De Visscher kon de bal net voor de doellijn wegwerken. Jens Marchand besloot nog naast het bezoekende doel. Op aangeven van Maxim Stevens kon Bono Bellon, net voor de rust, toch de gelijkmaker scoren: 1-1.
Reeds in het begin van de tweede helft moest doelman Grisha Bracke redden op een doelpoging van Timmy De Vuyst. Aan de overkant kon Dario Dierick aanleggen, maar Michel Wittenberg was alert. Enkele minuten later glipte Timmy De Vuyst door de buitenspelval en kon hij de bezoekende keeper voor de tweede maal het nakijken geven: 2-1.
KSV ging op zoek naar een derde treffer. Op voorzet van Aaron De Bolle kopte Timmy De Vuyst de bal naast. Even later mocht Nathan Poelman een vrije trap nemen, maar Kristof Vanslembrouck besloot op de doelman. En Grisha Bracke moest een paar minuten later nog een schot van Nathan Poelman stoppen. Er hing een doelpunt in de lucht, maar dat viel voor de bezoekers toen Steff De Visscher binnenknalde: 2-2.
Toen iedereen reeds aan een gelijkspel dacht kon Yannick Marchand afleggen voor Aaron De Bolle die de bal mooi geplaatst binnen schoot: 3-2.
In de verplichte penaltyreeks was het Schoonaarde die met 4-5 aan het langste eind trok.
Volgende zondag speelt KSV om 16 uur thuis tegen eerste provincialer SV Voorde.
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Waegeman, Vanslembrouck, De Vuyst Tommy, Marchand Yannick, Hinderdael, Marchand Jens, Machtelinckx, De Vuyst Timmy (70’ Schepens), Cools (57’ Merckaert, 59’ De Bolle), Poelman.
Juventus Schoonaarde: Bracke, Kesteleyn, Vanderniepen (58’ De Backer), De Visscher Jeff, De Visscher Steff, Bellon (58’ Vande Meirssche), Stevens (46’ Van Den Abbeele), Dierick, Claus, Van Riet, Segers (46’ Uwitonze).
Doelpunten: 7’ Timmy De Vuyst (1-0); 43’ Bono Bellon (1-1); 55’ Timmy De Vuyst (2-1); 72’ Steff De Visscher (2-2); 86’ Aaron De Bolle (3-2).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background