23 okt 2005

Kluisbergen – Wezenvrienden

Kluisbergen – Wezenvrienden: 53 – 68

Voor de uitwedstrijd bij Kluisbergen moesten de Wezenvrienden Koen Romeyns missen, die met een schouderletsel aan de kant bleef.
De Oudenbergformatie ging van start met Bram Denie, Sem Van Bellegem, Jan Hyselinck, Nicky Trouvé en Steven Van Dingenen.

Kluisbergen toonde zich in de aanvangsfaze de betere ploeg, en nam na 6 minuten spelen reeds een 12 – 4 voorsprong. Via ondermeer Jan Hyselinck konden de Wezenvrienden de schade nog beperken, en het eerste quart werd afgesloten bij een 16 – 14 stand.

In het tweede quart maakte de thuisploeg heel wat fouten, en de Wezenvrienden kwamen via een reeks vrijworpen halverwege het quart aan de leiding: 21 – 25. Bij de rust hadden de Wezen vijf punten bonus: 27 – 32.
Na acht minuten spelen in het derde quart kwam Kluisbergen met o.a. een driepunter van Arijs terug op gelijke hoogte: 40 – 40.
Het laatste quart werd aangevat bij een 42 – 46 stand. Via Mario de Wandel en Ruben ‘t Kindt konden de bezoekers al vlug een mooie voorsprong opbouwen: 44 – 59. In de slotfaze liet ook Joris Uyterhaegen zich nog opmerken met een reeks van 7 punten.

Einduitslag Kluisbergen – Wezenvrienden: 53 – 68.

Voor de Wezenvrienden scoorden : Steven Van Dingenen (14 punten), Jan Hyselinck (10 punten), Ruben ‘t Kindt (9 punten), Joris Uyterhaegen (9 punten), Mario De Wandel (8 punten), Bram Denie (8 punten), Nicky TrouvĂ© (7 punten) en Sem Van Bellegem (3 punten).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background