8 dec 2015

Kluisbergen Sportief stunt tegen KSV Geraardsbergen

Op de vijftiende speeldag moest KSV op bezoek bij promovendus Kluisbergen Sportief.


Timmy De Vuyst bracht de Oudenbergploeg al vroeg op voorsprong: 0-1.
Enkele minuten later moest thuisdoelman Rob Lippens ingrijpen op een poging van Kristof Vanslembrouck. Aan de overkant ging een vrijschop van Jonas Tembuyser over doel. Een minuutje later kon Dylan De Poorter voorzetten en Brecht Valepijn kon gemakkelijk binnentikken: 1-1.
Thuisspeler Jonas Tembuyser trapte nog een vrijschop over het Geraardsbergse doel. Even over het halfuur kon Timmy De Vuyst de bal doorspelen naar Dieter Noël-Dero die over de dwarsligger besloot. Een tiental minuten voor de rust werd een aangeshoten bal op Sam De Nauw bestraft met een penalty. Jonas Tembuyser bracht de thuisploeg van op de stip op voorsprong: 2-1.
KSV probeerde te reageren, maar de poging van Stijn Jacobs kwam in het zijnet terecht.
In het begin van de tweede helft creëerde de thuisploeg enkele kansen. Reeds in de eerste minuut mocht Jelle Van Hessche alleen op Michel Wittenberg afgaan, maar hij raakte niet voorbij de Geraardsbergse doelman. De KSV-keeper moest ook nog een poging van Dylan De Poorter stoppen. Een paar minuutjes later besloot Dylan De Poorter ook nog eens naast. Even later was de Geraardsbergse doelman even in moeilijkheden op een schot van Mathias Dujardin. Op de daaropvolgende corner kon Michel Wittenberg de kopbal van Mathias Dujardin plukken. Even later moest hij ook nog een vrije trap van Jonas Tembuyser stoppen. De Geraardsbergenaars namen nadien het veldoverwicht over. Na een hoekschop van Stijn Jacobs werd een kopbal van Sam De Nauw net voor de doellijn gekeerd. Thuisdoelman Rob Lippens moest ook nog pogingen van Brecht Merckaert en de ingevallen Matthias Hinderdael stoppen, en Stijn Jacobs besloot naast. Aan de overkant kon Dylan De Poorter de bal doorsteken naar de vrijstaande Steven Stockman die er 3-1 van maakte.
Enkele minuten later moest Michel Wittenberg redden op een nieuwe poging van Steven Stockman. Vijf minuten voor tijd kopte Matthias Hinderdael, na een vrije trap van Kristof Vanslembrouck,  de aansluitingstreffer tegen de netten: 3-2.
Geraardsbergen kon in de slotminuten de thuisploeg nog onder druk zetten. Op aangeven van Brecht Merckaert kopte Timmy De Vuyst echter van dichtbij naast.
Kluisbergen Sportief: Lippens, De Smet, Declercq, Bol (90’ Goossens), Verbeurgt, Dujardin (85’ Noreilde), Stockman, Tembuyser, Van Hessche, Valepijn, De Poorter (81’ Keereman).
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Nauw, Vanslembrouck, De Vuyst Tommy, Heereman, Machtelinckx, De Vuyst Timmy, Jacobs, Merckaert, Noël-Dero (46’ Hinderdael), Nissens (61’ Letouche).
Doelpunten: 4’ Timmy De Vuyst (0-1); 24’ Brecht Valepijn (1-1); 34’ Jonas Tembuyser (2-1); 79’ Steven Stockman (3-1); 85’ Matthias Hinderdael (3-2).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background