23 dec 2008

Kersttornooi TC Velina van start

Het jaarlijkse Kerst- en Nieuwjaarstornooi van TC Velina kan dit jaar op de sterkste bezetting ooit rekenen. Zowel in Heren 1 als Dames 1 slaagde de Geraardsbergse tennisclub er in om de uitzonderlijke A1-tornooikwalificatie te behalen.

Bij de heren kon TC Velina ondermeer voormalig Belgisch kampioen Stefan Wauters strikken. Tegenstand wordt verwacht van jeugdig toptalent en A-speler Korneel Sanders en van top 50-spelers Ief Nollet en Dieter Van Schoors, trainer in TC Velina. Op de kwalificatietabel staan met ondermeer Sanne Swolfs, Simon De Smet en Jeremy Bonnevalle nog een resem top 100 spelers.

Bij dames 1 schreven zich maar liefst drie A-speelsters in. De internationals Michaela Boev, Elyne Boeykens en Gally De Wael, de stiefdochter van Georges Leekens, staan allen in de Belgische top 20. Veerle Vleminckx, Natasja Kiekens en Ellen Braeckman zorgen voor tegenstand.
In dames 2 wordt vooral uitgekeken naar de prestaties van de Velinareekshoofden Sandra Vanderlinden, Ingrid Lerno en Mariska Piecq.

Met bijna 400 inschrijvingen zijn ook de lagere categorie├źn een groot succes en van 22 december tot 4 januari, wanneer de tornooifinales plaatsvinden, kan je van ‘s morgens tot ‘s avonds wedstrijden van alle niveau bekijken in TC Velina.

 
Tags

Verder lezen

Volgende bericht

Chinees kerstdiner


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background