28 sep 2008

Interclubresultaten KBC Ons Huis

In de Nationale Interclub Driebanden op Matchbiljart, een nationale competitie met vier spelers, speelde de eerste ploeg van KBC Ons Huis in de derde klasse 4-4 gelijk bij BC Kasteeldreef Lovendegem. Luc Gillade en Walter Temmerman wonnen voor Ons Huis de partijen, Kristof Labie en Andy Prieus verloren hun partij. In het klassement staat de ploeg op de vijfde plaats.
In diezelfde NIDM-competitie speelde de tweede ploeg van KBC Ons Huis in de vierde klasse 4-4 gelijk bij de Eeklose BC. Stefaan Van der Poorten en André Van Kerckhove zorgden voor de wintpartijen, Geert De Vos en Danny De Taeye verloren hun partij. Ploeg 2 van KBC Ons Huis staat in het klassement op de negende plaats.
In de Beker der Gewesten driebanden op match tafel, een competitie met ploegen uit Oost- en West-Vlaanderen bestaande uit drie spelers, verloor de ploeg van KBC Ons Huis met 4-2 bij BC ‘t Lammeken uit Mariakerke. AndrĂ© Van Kerckhove wist zijn partij te winnen, maar Geert De Vos en Stefaan Deruyver verloren hun partij. In het klassement staat de ploeg op de achtste plaats.
In de Beker der Gewesten kader op klein biljart, een competitie met ploegen uit Oost- en West-Vlaanderen bestaande uit drie spelers, won de ploeg van KBC Ons Huis met 2-4 bij BC Quality Zele. Dirk Labie en Lucien Capiau zorgden voor de winstpartijen, Nico Mangelinckx verloor nipt. In het klassement staat de ploeg op een negende plaats.

Wie deze zondagmiddag nog competitie wil komen kijken kan terecht in het lokaal van KBC Ons Huis in de Visstraat waar de gewestelijke voorwedstrijden 3

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background