31 aug 2015

Hilaire Van Der Schueren met sterke delegatie naar Stadsprijs

Woensdag aanstaande zal de ploeg Wanty – Groupe Gobert, onder leiding van sportbestuurder Hilaire Van Der Schueren, met een sterke en grote selectie van start gaan in de 98ste Stadsprijs.

 
Alle renners zijn alvast gemotiveerd om de prachtige resultaten van de voorbije week te bevestigen. Winst met Bjorn Leukemans in de GP Jef Scherens, winst voor streekgenoot Jérôme Baugnies en 2e plaats vorige woensdag in de Druivenkoers en zondag een prachtige overwinning van stagiair Robin Stenuit in de GP Schaal Sels.

Wat de streekrenners betreft zullen volgende renners aanwezig zijn  ….Frederik Backaert , Jérôme Baugnies, Tim De Troyer (foto) en stagiair Kevin Callebaut. Ook de Nederlander Marco Minnaard komt speciaal over naar deze mooie wedstrijd.  
Verder ex-winnaar Bjorn Leukemans, Francis De Greef, Tom Devriendt (3e plaats GP Cerami), Yannick Eijssen, Jan Ghyselinck, Fréderique Robert, Lander Seynaeve, James Vanlandschoot, Kévin Van Melsen en stagiair Robin Stenuit.
 
Omstreeks 12 uur komt de volledige delegatie aan op de Vesten en zullen ze met veel enthousiasme van start gaan om 14 uur op de Markt van Geraardsbergen. De Stadsprijs is al jaren een prestige wedstrijd voor sportbestuurder en streekgenoot Hilaire Van Der Schueren.

 

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background