11 jan 2018

Hilaire Van Der Schueren mag met zijn renners naar Tour de France

De Geraardsbergse sportbestuurder Hilaire Van Der Schueren mag met zijn Wanty-Groupe Gobert team opnieuw naar de Tour de France.

 

De Geraardsbergse sportbestuurder Hilaire Van Der Schueren mag met zijn Wanty-Groupe Gobert team opnieuw naar de Tour de France. De ploeg krijgt van de organisatoren voor het tweede jaar op rij een wildcard. De 18 World Tour-teams die automatisch startrecht krijgen worden aangevuld met vier procontinentale ploegen. Eén daarvan is de ploeg van Hilaire Van Der Schueren.

Het Wanty-Groupe Gobert team heeft zijn selectie vooral te danken aan de sterke prestaties van het voorbije seizoen. Het jaar werd afgesloten met een eerste plaats in de Europe ranking, en de ploeg liet zich ook positief opmerken tijdens hun debuut in de Tour, o.m. streekrenner Frederik Backaert fietste zich er regelmatig in de kijker.

Zottegemnaar Bart De Clercq is nog onzeker over zijn deelname. Hij revalideert momenteel, na een zware val, van een heupbreuk. 

 


Meer streeknieuws
uit Zottegem hoor je ook elke dag op radio MIG in Zottegem via fm 105.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background