fbpx
15 sep 2019

Grote Prijs Paul Borremans verwacht sterk deelnemersveld

Op maandag 16 september staat bij het Koninklijk Sportkomiteit Viane de 59ste editie van de Grote Prijs Paul Borremans op het menu. Onder de ingrediënten vinden we een mooi deelnemersveld met sterke renners uit binnen- en buitenland, en een pittig parcours.

Laurens De Vreese (Astana) en ex-winnaar Taco Van Der Hoorn hebben hun deelname reeds bevestigd. En ook het team van Hilaire Van Der Schueren (Wanty-Groupe Gobert) zal met een zestal renners aanwezig zijn. Ook het team van Tarteletto-Isorex komt aan de start. De nationale kampioen van Australië Michaël Freiberg komt een poging doen om de overwinning binnen te halen. Het Duitse Team Heizomat stuurt een delegatie van 10 renners met o.m. de ex-wereldkampioen ploegkoers op de piste Theo Reinhardt. Verder verwacht men o.a. Joeri Stallaert (Corendon-Circus), Lionel Taminiaux (Team Wallonie-Bruxelles) en streekrenner Brent Van De Kerkhove. Ook toonde Michaël Van Staeyen reeds zijn interesse voor een mogelijke deelname. Het S-bikes Bodhi Cycling Team komt aan de start met o.m. Kevin Van Impe, David Desmecht en David Motte.

De renners dienen dit jaar 14 ronden van 12 kilometer (totale afstand = 168 kilometer) af te leggen, met daarin telkenmale de klim van de Burght in het naburige Bever.

De start wordt om 14 uur gegeven op het Vianeplein. De aankomst wordt omstreeks 18 uur verwacht ter hoogte van het Kasteeldomein.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


NU OP DE RADIO

Titel

Artiest

Background