20 nov 2005

Gemo – Zandvoorde

Tafeltennisclub Gemo Geraardsbergen behaalde gisteren een schitterende overwinning tegen Zandvoorde: 15 – 1
De Zandvoordenaren, nochthans tweede in de rangschikking, boden weinig of geen weerwerk tegen de ploeg uit Geraardsbergen die eerste in de rangschikking blijft met 5 punten voorsprong op de nieuwe tweede: Lippalet.

Wanneer het nummer twee in de rangschikking , het nummer één een bezoek brengt, is er toch altijd wat spanning. De mannen van Zandvoorde waren er stipt op tijd om zes uur. Zij hadden als opstelling meegebracht: drie keer een B6 (Stefaan Vandecasteele, Dennis Cremer ,Christophe Van de Maele) en zowaar een D6 (Peter Declerck). Eigenlijk hadden we het anders verwacht.
Gemo speelde met zijn vaste opstelling waarmee zij nog altijd meedingen naar de benoeming van ‘TROUWE PLOEGMAATS’ door VTTL, nl. Stefaan Van Schepdael (B2), Benny De Nayer (B4) Bart Goessen (B4) en Wesley Van Den Noortgate (B6).
Wesley demarreert onmiddellijk bij de start tegen Dennis, met een kleine terugval in de derde set ,om dan met het kleinste verschil af te sluiten in de vierde set. 3 – 1 De tafel ernaast: Benny tegen Stefaan, van Zandvoorde natuurlijk, waar de motor in de tweede set wat sputtert maar daarna op snelheid komt om in de vierde set af te sluiten en ook met 3 – 1 te winnen. 2 – 0 voor Gemo.
Ook de volgende twee punten vormen geen problemen. Bart neemt het op tegen Peter en maakt er een mooi demo-wedstrijd van . 3 – 0. Stefaan mag zijn ding doen tegen jong tallent Christophe die toch wel wat weerwerk biedt zodat ook hier een vierde set nodig is. 3 – 1 in de sets en 4 – 0 is de stand.
Terug aan Wesley en Bart die van partner wisselen. Weslye verliest de 1ste set maar zet dan de klok op regelmaat en wint de volgend drie punten met 11 – 7. Bart neemt vrij vlot de eerste set tegen Dennis maar moet dan nipt twee sets laten gaan om terug bij te benen in de vierde set. De ‘Belle’ moet beslissen en het draait nipt op een 9 – 11 verlies voor Bart. 2 – 3 in wat later de enige verliesmatch voor Gemo zou blijken..
Partnerruil ook voor Benny en Stefaan.Benny houdt er de spanning in met schitterende rally’s tegen jeugdig geweld christophe, die zowaar een setje kan afsnoepen. Goe gespeeld: 3 – 1. Stefaan ondertussen al lang terug in de kantien met 3 – 0 tegen Peter.
Haflweg en 7 – 1. Koppelruil nu.
Wesley speelt niet zijn makkelijkste van de avond tegen Christophe, verliest de tweede set ( het wordt stillaan een klassieker) , Bart heeft intussen zijn match al gewonnen, en pakt dan de volgende twee punten. 9 – 1
Benny neemt rustig het volgende punt terwijl Stefaan een tandje bijsteekt na een verliesset en dan ook vlot de 11 – 1 laat noteren.
Doet hij het of doet hij het niet. Wesley tegen Peter. Hij doet het. Ook Bart maakt er een formaliteit van en wint in drie sets tegen Christophe. 13 – 1
De laatste loodjes wegen het zwaarst. Vraag het aan Benny die het mag opnemen tegen Dennis.Bekijk de setstanden (11-8/8-11/11-13/11-6/11-5) en weet dat dit de mooiste match van de avond was. Ook Stefaan moest tegen zijn naamgenoot de B2 nog eens bovenhalen om de 15 -1 einduitslag op het blad te schrijven.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background