29 okt 2006

Gemo-weekend

Twee topmatchen dit weekend in het tafeltennis. In 1ste Provinciale moest Gemo B het opnemen tegen Atelia Gent D en in 2de moest Gemo C het opnemen tegen Atelia E. In beide reeksen de nummers één en twee.

De C-ploeg kreeg het makkelijk wanneer Atelia forfait gaf.
Voor de B-ploeg volgde er een ander verhaal, zo hadden beide ploegen versterking in huis gehaald. Gemo, uit tweede nationaal, met Wesley Van Den Noortgate en Atelia had twee man uit landelijk mogen lenen. De gemo-boys konden aanvankelijk geen weerwerk bieden en moesten de rust in met een 2 -6 achterstand.
Daarna ging het wat beter en op het einde toe was het zelfs 7 – 7. De laatste twee matchen moesten de beslissing brengen. Zowel Rudy Thiebaut als Wesley Van Den Noortgate waren overmand door de zenuwen. Rudy stond machteloos en Wesley verloor in de belle met 10-12.
Eindstand 7 – 9, met het kampioenschap plots terug ver weg.

In Tweede nationaal verliep alles naar wens dit keer. De mannen kwamen met de volle punten terug van Gierle. Uit het wedstrijdblad leren we dat Yao probleemloos zijn vier matchen wint, dat Benny Denaeyer het ritme te pakken heeft en drie punten binnenhaalt, dat Bart Goessens in goeie doen was en twee punten nam en tevens kapitein Van Schepdael schijnbaar in een iets mindere dag was vermits hij “maar” twee punten pakt. 5 – 11 was de uitslag en met 6 punten in de rangschiking komen zij bij de middenmoter te staan, plaats waarop ze rustig hun verdere seizoen kunnen bouwen.

De twee derde provinciale ploegen hadden ook dit weekend geen probleem en wonnen beiden hun match. Gemo D deed dat op Atelia Gent met overtuigende 1 – 15 cijfers en De E-ploeg kwam van Ouwegem terug met 6 – 10.

 
Tags

Verder lezen

Volgende bericht

Geen treinverkeer


Vorige bericht

28/10/2006


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background