16 jun 2008

Finales bij TC Velina

Dit weekeinde werkte TC Velina twee provinciale finales af. De dames 30, twee jaar geleden nog kampioen van België, namen het in de eindstrijd op tegen TC Wase. Nadat Wase een 2-0 voorsprong had genomen, knokten de Geraardsbergse thuisspeelsters zich terug naar 2-2. De afsluitende dubbelspelen gingen echter verloren en Wase mocht zich tot kampioen kronen. Voor Velina kwamen Sandra Vanderlinden, Anja De Ruyver, Tanja Tummeleer en Christine Laurent in actie.

Eerder op de dag hadden de Heren 8 een provinciale finale afgewerkt tegen TC Resschebeke. Davy Coppez bracht Velina 1-0 voor maar na verlies van Faro Demeuldre, Geert Goddaert, Bart Gommers en Krist Herregodts keek Geraardsbergen al snel tegen een 1-4 achterstand aan. David Merckx en het dubbelduo Henk en Pedro Leroy brachten nog even hoop in de Geraardsbergse rangen, maar Resschebeke bleek finaal te sterk. Davy Coppez en Krist Herregodts, en ook Benny Monseur met David Merckx verloren hun dubbel zodat Resschebeke met een duidelijke 6-3-overwinning het kampioenschap veroverde.

Aanstaande zondag spelen de Heren 55 onder leiding van Willy Bert voor het provinciaal kampioenschap.

TC Velina zoekt nieuwe tennistalentjes en organiseert van maandag 7 juli tot vrijdag 11 juli een tenniskamp voor 5- tot 16-jarigen. Van 10u tot 12u zijn er tennislessen. Van 12u30 tot 14u is er ruimte voor sport en spel. Inschrijven in TC Velina.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background