15 apr 2006

Finaledag Nationaal Rankingtornooi Driebanden

Op zondag 23 april organiseert de Koninklijke Biljartclub Ons Huis de finaledag van het Nationaal rankingtornooi driebanden in biljartzaal Saf, Stationsplein 13 te Geraardsbergen.

De twee halve finales worden gelijktijdig gespeeld en dit om 17 uur. Aansluitend vindt dan de apotheose plaats met de finale die vanaf 19 uur wordt afgewerkt.
Dat het een prachtige en unieke biljartavond zal worden is nu al duidelijk, want drie van de vier halvefinalisten zijn reeds gekend en het zijn niet van de minste.

Eddy Merckx, tweede van rechts

Caudron zal het normaal opnemen tegen huidig Belgisch kampioen Eddy Merckx, die tot nu toe de kortste partij liet optekenen, namelijk 40 driebanden in slechts 14 beurten, hetgeen een gemiddelde is van net geen 3.

Een andere halve finalist die gekend is, is Peter De Backer die als Aalstenaar bijna een thuismatch speelt in het Geraardsbergse biljartlokaal. Hij ontdeed zich in de 1/16ste finale van ex-wereldkampioen Jef Philipoom en dit in slechts 22 beurten.
De mogelijke vierde halve finalist is Kurt Ceulemans, jawel de zoon Raymond. Veelvoudig Belgisch- en wereldkampioen Raymond Ceulemans werd trouwens in de 1/16ste finales van dit hoogstaand tornooi uitgeschakeld.

Om organisatorische redenen vragen de inrichters van biljartclub Ons Huis aan de toeschouwers die de finaledag willen bijwonen, om hun aanwezigheid te bevestigen op het telefoonnummer 054/ 41 24 02. Er wordt ook gevraagd om aanwezig te zijn om 16u30 stipt.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background