24 apr 2006

Ereplaatsen voor Thompson Cycling Team

Het Thompson Cycling Team keerde dit weekend alweer terug met een karrenvracht ereplaatsen. Een overzicht:

In Kortessem (Beker van Vlaanderen) reed Guy Ten Hartog zich naar een 10 de stek. Garrit werd er 48ste.

In de kasseikoers te Affligem was het alweer net niet voor Niels Vandyck. Niels overbrugde de kloof naar koploper Sean De Bie en samen reden ze tot luttele kilometers voor de streep voorop. Groepssprint dus waarin Tim de Pelsmaker 10de werd, Niels 12de en Michiel Wattez 15de. Voor Tim was het trouwens een bewogen wedstrijd. Tot twee maal toe diende hij terug te keren naar het peloton. Een eerste maal na een fietswissel wegens mechanisch defect en een tweede maal nadat hij met twee andere renners ten val was gekomen.

In de wedstrijd van Sint-Gillis Waas was de pelotonsprint beslissend voor de zege. Yannick werd er 7de en Dieter 9de.

Zaterdag kwamen Dean en Michiel in Ottergem met het peloton over de streep als 20ste en 21ste. Mauro De Smedt kwam in Bachte als 22ste over de finish.

Komend weekend staan de provinciale kampioenschappen op de kalender.

In Oost-Vlaanderen zullen Guy Ten Hartog, Dean Cooreman, Kenneth Mariƫn, Michiel Wattez en Dieter Van de Vyver aan de start komen.

Dieter sukkelt met hooikoorts en hoopt op gunstigere weersomstandigheden dan afgelopen weekend.

In Brabant komen Garrit Broeders, Niels Vandyck en Tim De Pelsmaker aan de start. Voor Garrit wordt het een thuiswedstrijd in Dilbeek. Zijn papa is trouwens ook de drijvende kracht achter de organisatie van het pk.

Mauro De Smedt is onze enige vertegenwoordiger in de provincie Antwerpen en onze Nederlander Yannick Sijnesael zal noodgedwongen een wedstrijd in eigen land betwisten.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background