27 jan 2016

Eldoradofietsers schenken cheque aan goede doel

Naar jaarlijkse gewoonte houden de Eldoradofietsers Zandbergen een nieuwjaarsreceptie voor leden en partners in hun clublokaal, Café Eldorado Zandbergen.


Naast een informeel gedeelte met een hapje, drankje en muziekje krijgen de leden ook een overzicht van de geplande fietskalender 2016 gepresenteerd: kortom de sportieve uitdagingen voor het komende kalenderjaar.
Een paar jaar terug organiseerden een aantal leden een meerdaagse fietsuitdaging naar Compostela (Spanje). Om in een gedeelte van de kosten te voorzien, werd toen een eetfestijn georganiseerd. Omwille van gezondheidsperikelen bij een aantal deelnemers  moest de fietstrip helaas geannuleerd worden.  Na rijp beraad werd door de organisatoren uiteindelijk beslist om het geld dat al een tijdje op een rekening geparkeerd stond, weg te schenken aan een goed doel.
De Eldoradofietsers hebben in hun bestaan als club altijd al voeling gehad met regionale initiatieven met een sociaal doel: Schoonderhage vzw., Kom op tegen Kanker …
Op de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 29 januari zal het spaarpotje van de geannuleerde Compostelareis overhandigd worden aan Karel De Vuyst, diensthoofd Zonar, een nevenproject van Zonnelied vzw.
Zonar is een zorgvernieuwingsproject en werkt met personen met een handicap die jonger zijn dan 65 jaar en verblijven in een Brussels woonzorgcentrum. Samen met de directie en personeelsleden van de woonzorgcentra poogt Zonar via flexibele, creatieve methoden kwaliteitsvolle zorg en ondersteuning aan te bieden aan de bewoners en personeelsleden van de woonzorgcentra.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background